Ki utaznál Madridba a lányodhoz 2 hétre úgy, hogy
kikötötte, a férjed nem mehet veled?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve nem hajlnadó beszélni az apjával. Mikor szakítottak a barátjával, a férjem azt mondta neki, hogy elég buta ha nem nézi el a megcsalást és inkább menjen vissza a párjához. Ezen a lányom úgy megsértődött, hogy azóta szóba sem áll az apjával.
A férjem szerint nem kéne mennem, mert azzal csak a hiszit támogatom ha egyedül kimegyek.
Szeretném ha béke lenne köztük, de szeretnék időt is tőlteni a lányommal.
Ha te szeretnél a lányoddal időt tölteni, akkor menj, persze. Vagy maradj itthon ezzel a barommal, és sose találkozz a gyerekeddel többet, mert ugye a férjed nem engedi, hogy nélküle menj el meglátogatni. (Nem mellesleg teljesen megértem a lányod reakcióját. Egy ilyen beszólás után az lenne a minimum, hogy a férjed odaáll elé és töredelmesen bocsánatot kér. Semmi köze a lányotok házasságához. Az övét úgy intézi, ahogy akarja, máséba nincs joga beleokoskodni.)
ápr. 14. 16:02
32/52 anonim válasza:
Jaj 28, hagyjuk már ezt a dumát. Aki 1x ezt megtette az többször is megfogja. Erre nincs bocsánat. Ez azoknak a hűtlen férfiaknak és nőknek a dumája, akik hoppon maradnak és rájönnek, hogy csak jobb a "biztos", mert pl. a szerető kidobja és mégsem mehet hozzá, v nem lenne olyan életszínvonala stb.
ápr. 14. 16:11
33/52 anonim válasza:
29 Arra igen. Na annak soha nem bocsátanék meg. Bármekkorát én se tudnék, de a megcsalás az kismidka ahhoz képest.
30 Azért hiba, mert rossz döntés. Utána az illető mindig megbánja. Sokan sajnos nem gondolnak bele abba, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznak a párjuknak.
ápr. 14. 16:11
34/52 anonim válasza:
32 Igen, sokan sajnos ilyenek, de nem mindenki ilyen a világon.
ápr. 14. 16:13
35/52 anonim válasza:
A többség azt bánja meg, hogy lebukott, nem azt, hogy elárulta a párját.
Az exemet az első megcsalás után (pedig "csak" egy csók volt) dobtam. Nem kellenek hazugok és árulók az életembe; menjen "hibázzon" máshol. Hozzáteszem engem nemcsak édesapám, de a nagypapáim is támogattak a döntésemben, amit a mai napig nem bántam meg.
ápr. 14. 16:20
36/52 anonim válasza:
33as de miért? Hiszen bárki hibázhat lehet nem direkt ölte meg.. mindenki érdemel második esélyt nem igaz? Hiszen emberek vagyunk....
ápr. 14. 16:23
37/52 anonim válasza:
Csináld azt amit te akarsz! A lányod! Dönts úgy ahogy szived szerint tennéd. Nehogy már ő mondja meg mit csinálj, inkább a férjed a dacos. Majd kibékülnek. Ha nem mész a lányodhoz az rizikó hogy rád is neheztelni fog. Viszont ha már ott vagy, simíthatod őt a békülés felé az apjával…
ápr. 14. 16:50
38/52 anonim válasza:
36 Az emberölésnél súlyosabb bűn nincs. Mindegy, szándékos vagy nem. Ezzel kapcsolatban én is így gondolkodnék. Annak én se adnék, de a megcsalás nem olyan súlyos, mint az emberölés.
ápr. 14. 17:55
39/52 anonim válasza:
Mennyi frusztralt h cs@ van itt aki a lány tulreagálása miatt dobná a férjét. Inkább a lányt kellett volna megnevelni, csak felnőtt a szüleivel és ha más oka nincs így nem viselkedhet az apjaval. Ha hazajonne megtörölni a száját egy jó ebéd után a szüleinél akkor az apja is dobja ki??? Ebbe belegondolt valaki? Lehet az is, hogy a "megcsalás" kivaltó oka visszavezethető volt rá, mármint a lányra, mert szivornyaként viselkedett és ezért most a tulreagálás apjával szemben. Várom a pozitív ertekeleseket mert ez az igazság 🤪
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!