Ki utaznál Madridba a lányodhoz 2 hétre úgy, hogy kikötötte, a férjed nem mehet veled?
Már több mint fél éve nem hajlnadó beszélni az apjával. Mikor szakítottak a barátjával, a férjem azt mondta neki, hogy elég buta ha nem nézi el a megcsalást és inkább menjen vissza a párjához. Ezen a lányom úgy megsértődött, hogy azóta szóba sem áll az apjával.
A férjem szerint nem kéne mennem, mert azzal csak a hiszit támogatom ha egyedül kimegyek.
Szeretném ha béke lenne köztük, de szeretnék időt is tőlteni a lányommal.
Simán.
Bár nem tudom, hogy egy felnőtt nő, miért is haragszik meg bármilyen külső megjegyzésre.
Naná hogy mennék. Kit érdekel, hogy ők haragban vannak es rá nem kíváncsi. Ha esze lenne kimenne veled és bocsánatot kérne és próbálná rendezni a kettejük viszonyát.
De egyébként mikor ez elhagyta volna a férjem száját, úgy kiosztottam volna és tuti nem beszéltem volna vele én sem legalább 1 hónapig. A lányodat megcsalták aztán az apja nem tud normálisan viselkedni. Akkor fogta volna be. De nem .
Nem helyes, hogy elmész az apja nélkül ha ez a sértődés tárgya.
Ha mélyebb, régre visszanyúló kapcsolati probléma van az apjával akkor megértem.
Olyan nincs, hogy megsertődöm és tovább bomlasztom a családot egy - az is lehet - felelőtlen, meggondolatlan kijelentés miatt. Szerintem kifejezetten felháborító ilyen feltételrendszert szabni és kijelenteni, hogy csak így és csak akkor....
A szüleiről van szó akik közé most ver egy éket. Nem menj, csak a ferjeddel, ti összetartoztok, nem egy hiszti lány szabja a feltételeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!