Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az én lelki megtörésem miért...

Az én lelki megtörésem miért nem elég ahhoz, hogy abbahagyja a drogozást?

Figyelt kérdés
A lányom drogozik, de azt állítja, hogy nem függő. Teljesen összetört, én viszolygok attól, hogy valaki illegális szerekkel belenyúljon az agya és a teste működésébe. Teljesen elbukott szülőnek érzem magam. Tudja a lányom a teljes lelki tusámat, és mégsem hajlandó abbahagyni, esze ágában sincs és ezt őszintén meg is mondja, szerinte nekem kellene változtatnom a hozzáállásomon. Ez nem arra utal, hogy nem szeret, nem néz semmibe? Ennyivel fontosabb a drogozás neki, mint a saját édesanyjának a lelke? Mit rontottam el?

ápr. 9. 17:11
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
73%

38

Na, de szepen leirtad kb mindazt, amihez nekem nem volt se kedvem se idom, es a kerdezobe kar is, csak annyit lat, h drogoooooos.

Nekem is hasonlo elmenyeim vannak, es meg van elottem egy par trip szerintem. Meg van mit megtanulnom magamrol, es vannak programok, amit atirnek. Es pontosan ahogy mondod, egy trip elorebb tud vinni, mint x ev pszichoterapia, bar en is jarok arra is.

Amugy kb atlatom es megertem, hogyan es miert csuszik bele az ember egy-egy fuggosegbe, bar nekem sikerult elkerulni a nagy csapdakat (alkohol - bar ennek a szelen billegtem egy darabig; opiat stb). Ettol meg nem vagyok kulonb, mint aki belecsuszott - es a fuggoseg hattere es mechanizmusa ugyanaz, legyen az mobilnyomkodas vagy heroin. Es pont ez az, hogy a pszichedelikumoknal ilyen sovargas nincs, es teljesen a helyen tudom kezelni en is, meg sok baratom, ismerosom is. Sot, ha jol tudom, hasznaljak ezeket terapias kozegben arra is, hogy a valodi fuggosegekrol lehozzak az embereket.

ápr. 9. 21:41
 42/51 anonim ***** válasza:
78%

40

Ah hagyd, szerintem nem erti. O itt az aldozat, nem latod? Hat megtort lelkileg a draga....

Mar a kerdesbol is sut az egoizmus es rosszindulat. Meg a kommentjeibol. A kerdes csupa "en en en"... Elmeny lehetett egy ilyen anya mellett felnoni, nem csoda hogy a lanynak problemai vannak. Azt mondjuk meg mindig nem tudjuk, hogy tenyleg fuggo-e, vagy csak mondjuk egy kis lsdvel igyekszik tuljutni a gyerekkori traumakon.

ápr. 9. 21:49
 43/51 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem arra utal, hogy nem szeret, nem néz semmibe? Ennyivel fontosabb a drogozás neki, mint a saját édesanyjának a lelke? Mit rontottam el?

Mondjuk azt, hogy minden mondatodból süt, hogy egy végtelenül önző, egocentrikus hozzáállású ember vagy, aki vsz. eddig is ezzel mérgezte a környezetét. Most se a lányod érdekel, hanem saját magad, hogy NEKED ez milyen, és ezért miért nem hagyja abba. Igen, bukott anya vagy, és ha már eddig ártottál, akkor most hagyd békén! Felnőtt ember, tudja, mit csinál, és mivel vastagon szereped lehetett abban, hogy milyen közegben nőtt fel, és ilyenné vált, azzal segítenél neki a legtöbbet, ha támogatnád, és akkor és annyiban segítenéd, amennyiben kéri. Felnőtt.Amit 18 évig nem plántáltál bele, azt most már nem fogod.

ápr. 10. 06:34
 44/51 anonim ***** válasza:
74%
Nem olvasom végig az egészet. Te az a kérdező vagy, akinek a 28 éves lánya 4havonta egyszer varázsgombázik, mert jót tesz a szorongása ellen, amit hozzáteszem ti okoztatok. Az előző kérdésed alatt is 100+ válaszban megmondtuk, hogy szar anya vagy és maradj ki a felnőtt, házas lányod életéből. Aki 4 havonta drogot fogyaszt, nem függő. Én hétvégente sörözöm, ezek alapján én is alkoholista vagyok. Az egyetlen függő itt te vagy. Rá vagy szokva a lányod bäsztatására.
ápr. 10. 06:55
 45/51 anonim ***** válasza:
76%
Most a kókler pszichiáter sógornő, aki távdiagnosztikával foglalkozik, miért nincs benne a történetben? Hisz ő a te elmondásod alapján bipoláris borderline akármi diagnózisokat állított fel egy családi banzáj során egy tál rántott hús felett és gyógyszerrel akarta teletömni a lányodat. Ugye a napi gyógyszerzabálás jobban hangzik, mint 4 havonta egy kis gomba.
ápr. 10. 07:02
 46/51 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, szállj le a lányodról. A dohányzás miért nem zavarna?M ert a dohányosok nagyrésze napi 10 szál cigit is elszív, nem félévente 2-t.
ápr. 10. 14:15
 47/51 anonim ***** válasza:
78%
De te csak ugyanaz a troll vagy akit szerintem tegnap tiltottak - a "szakápoló", aki autizmust diagnosztizált a sóginőnél :D
ápr. 10. 17:06
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez érzelmi zsarolás. Mi lenne, ha magad helyett inkább az ő lelkiállapotára figyelnél? Neki arra lenne szüksége, hogy valaki meghallgassa a problémáit, nem arra, hogy mindenféle lelki dolgot még jobban ráterheljen, ettől szarabbul érezve magát. Azt megértem, ha egy éretlen gyerek hisztizik, de ha már egy felnőtt sem tudja helyén kezelni a helyzetet...
ápr. 12. 11:13
 49/51 anonim ***** válasza:
8. Aki kb. napi szinten csinálja, és egyértelműen látod rajta, hogy drogos. Ha tényleg igaz, amit a 6-os ír, akkor maximum alkalmi szerhasználó lehet. De nyilván én ezt a részét már nem tudom.
ápr. 12. 11:17
 50/51 anonim ***** válasza:
Ez nem rólad szól,hanem róla!
ápr. 12. 19:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!