Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem bírom 3 napnál...

Miért nem bírom 3 napnál tovább a böjtöt?

Figyelt kérdés

Most akartam egy 5 napos böjtöt csinálni, de a 4.nap reggelén annyira rosszul voltam, hogy muszáj volt megtörni. 2.nap éjjel nagy nehezen tudtam kb 4 órát aludni, de a 3.nap nem voltam fáradt, sőt, szellemileg teljesen friss voltam, csak fizikailag nem. 4.nap reggelén viszont nem bírtam felkelni az ágyból, nyugtalanító álmaim voltak egész éjjel, reggel pedig émelygés és az a szintű fáradtság, hogy úgy éreztem, hogy a fürdőszobáig nem jutok el. Egy pár db korpovit keksztől helyrerakódtam kb, de attól megint elkezdtem éhséget érezni, ami addigra már meg is szűnt egyébként.

Elektrolit pótlásra figyeltem!

#böjt #böjtölés #Böjt megtörése
2022. márc. 12. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán nem megfelelően értelmezted a böjtöt.
2022. márc. 12. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért böjtölsz egyáltalán? Lehet nem jól tudod hogyan kell.
2022. márc. 12. 15:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Főleg egészségjavítás céljából csinálom, illetve fogyás miatt. A ketózisig elvileg mindig eljutok, néha autofágiáig is (legalábbis a szakirodalom szerinti órákban számolva igen), de sajnos úgy tűnik nem tudok átlendülni egy ponton
2022. márc. 12. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Bizonyára nagyon egészséges dolog, ha 4.napra az ember ki sem bír kelni az ágyból.
2022. márc. 12. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Olvass utána, a böjt nagyon is egészséges. Beindít olyan folyamatokat, amik egyébként a szervezetben lassan vagy egyáltalán nem mennek végbe.
2022. márc. 12. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

5.

Mint az eseted is mutatja, tényleg beindít. Kár, hogy károsat.

2022. márc. 12. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát az agyadat nem indítja be, és a böjt a lehető legnagyobb bromság :D
2022. márc. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!