Miért nem bírom 3 napnál tovább a böjtöt?
Figyelt kérdés
Most akartam egy 5 napos böjtöt csinálni, de a 4.nap reggelén annyira rosszul voltam, hogy muszáj volt megtörni. 2.nap éjjel nagy nehezen tudtam kb 4 órát aludni, de a 3.nap nem voltam fáradt, sőt, szellemileg teljesen friss voltam, csak fizikailag nem. 4.nap reggelén viszont nem bírtam felkelni az ágyból, nyugtalanító álmaim voltak egész éjjel, reggel pedig émelygés és az a szintű fáradtság, hogy úgy éreztem, hogy a fürdőszobáig nem jutok el. Egy pár db korpovit keksztől helyrerakódtam kb, de attól megint elkezdtem éhséget érezni, ami addigra már meg is szűnt egyébként.
Elektrolit pótlásra figyeltem!
2022. márc. 12. 15:05
1/7 anonim válasza:
Talán nem megfelelően értelmezted a böjtöt.
2/7 anonim válasza:
Miért böjtölsz egyáltalán? Lehet nem jól tudod hogyan kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Főleg egészségjavítás céljából csinálom, illetve fogyás miatt. A ketózisig elvileg mindig eljutok, néha autofágiáig is (legalábbis a szakirodalom szerinti órákban számolva igen), de sajnos úgy tűnik nem tudok átlendülni egy ponton
2022. márc. 12. 20:12
4/7 anonim válasza:
Bizonyára nagyon egészséges dolog, ha 4.napra az ember ki sem bír kelni az ágyból.
5/7 A kérdező kommentje:
Olvass utána, a böjt nagyon is egészséges. Beindít olyan folyamatokat, amik egyébként a szervezetben lassan vagy egyáltalán nem mennek végbe.
2022. márc. 12. 20:22
6/7 anonim válasza:
5.
Mint az eseted is mutatja, tényleg beindít. Kár, hogy károsat.
7/7 anonim válasza:
Hát az agyadat nem indítja be, és a böjt a lehető legnagyobb bromság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!