Van akinek 3 napnál tovább tart a migrén?
Figyelt kérdés
10-én kezdődött a fejfájásom, azóta is tart, de már enyhébb,az elején nem bírtam felkelni az ágyból és hànytam. Azóta is tart a fejfájás és a hányinger. 6 hónapja volt császárom.vagy ez nem is migrén?2017. dec. 17. 07:15
1/7 anonim válasza:
Nem tudom ami nálam szokott lenni, az migrén-e. De van, hogy akár egy hétig is fáj szünet nélkül a fejem olyan szinten, hogy hányingerem van, és ha kicsit is hirtelen mozdulatot teszek, annyira elkezd "hasogatni", hogy szédülök. Ilyenkor általában fejfájással kelek, és fekszem, gyógyszert hiába veszek be.
2/7 anonim válasza:
Ha több napig fáj a fejetek és nem múlik el gyógyszertől, érdemes lenne vérnyomást mérni, mert magas vérnyomás is okozhat napokig tartó fejfájást!
3/7 anonim válasza:
Én migrénes vagyok,van,hogy tovább tart,de a 4.nap már alig érzem,de azért "ott van".
Tehát,ezelőtt nem voltál fejfájós?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam fejfájós. Spinális érzéstelenítést kaptam, annak lehet köze hozzá?Akár fél évvel utána is szivároghat az agyvìz?
2017. dec. 17. 09:11
5/7 anonim válasza:
Most utánanéztem,de akkor már 1-2 napon belül el kellett volna kezdődnie a fejfájásnak,ha az érzéstelenítés miatt van.
Ez más lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Szülést követő 3. napon kezdődött és azóta vannak szünetek néha. 2 hónapja kórházban is voltam, mert össze is estem. 2 héttel szülés utàn is. Meg most is szédelegtem, szerencsére időben ledőltem. De mondjuk szünetnek nem kellene lenni köztük.Itthon aut mondjâk a többiek, hogy kimerültség.
2017. dec. 17. 09:30
7/7 anonim válasza:
Egyszer volt életemben migrénem az 3 hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!