Ilyen körülményeknél normális, ha 8 napnál tovább tart a menstruációm?
19 éves vagyok, semmi gyógyszert, fogamzásgátlót stb. nem szedek és nagyon rendszertelen a menstruációm, mint időben és mint mennyiségben is. Van amikor késik egy-két hetet, van amikor hamarabb jön 1-2 héttel és nagyon, nagyon ritkán napra pontosan. Néha rengeteget vérzem és néha éppen hogy csak jön.
Azt olvastam valamelyik nap, hogy olyan esetben (is) érdemes kivizsgálni a dolgot, ha 4 napnál kevesebb, vagy 7-8 napnál tovább tart a menstruáció. Eddig teljesen érthető, viszont olyat is olvastam, hogy előfordulhat olyan hónap, amikor nehezebben üríti ki a szervezetem az adott vér mennyiséget, ennek következtében barnás színű lesz a vér/váladék. Na most, ha éppen van egy ilyen hónapom, akkor abban az esetben normális, ha 8 napnál tovább tart a vérzésem? Hiszen elvileg ilyenkor lassabban ürül ki a vér a szervezetemből. Vagy érdemes dokihoz fordulni? (Azért kérdezem, mert volt már ilyen egyszer és jelenleg is ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!