Az én lelki megtörésem miért nem elég ahhoz, hogy abbahagyja a drogozást?
Ah lefogadom , hogy neha elsziv egy fuves cigit azt csokolom.
De amugy ha lőné magat herkaval akkor se fog miattad leszokni.
Ha a sajat lelki bekeje nem erdekli majd pont a tied fogja ? 😅
Azt, hogy saját magadat sem szereted.
Tessék egy terápiába elindulni. Ott eszközöket kaphatsz, leasnak, hogy mit hibázhattál, kapsz eszközöket a kommunikációra.
Itt mindenki a füves cigit sztárolja.
1.Alapból a cigizés nem káros függőség, nem kvázi mérgezed magad a nikotinnal?
2.A fű tán drog? Nem okoz függőséget, nem káros?
Te vagy az, akinek a lanya 2-4 havonta gombazik vagy lsd-zik, ugye?
Ott mar leirtuk neked, hogy nem fuggo es ezektol a szerektol nem is lesz az.
"Bocsi, de ha valaki drogfüggő akkor az már egy komoly fiziológia és hormonális függőséget is magában foglal (legjobb tudomásom szerint), ami azt jelenti, hogy onnantól már segítség nélkül neki nagyon kevés beleszólása van a dologba. Ha az ember függő nem dönthet csak úgy az egyik pillanatról a másikra, hogy leszokik."
Először is, rohadtul nincs minden szernél fizikai, hormonális függőség.
Másodszdor pedig, amelyiknél van, annál sem úgy működik, hogy nincs segítség nélkül beleszólása az embernek a dologba és nem dönthet úgy, hogy leszokik.
Én voltam ópiátfüggő, intravénásan használtam, és de igen, volt beleszólásom. Úgy szoktam le, hogy egyik napról a másikra nem használtam többé. Nem volt szakszerű segítségem.
Aki nem ért a témához, az miért válaszol?
Nem is írta le a kérdező, milyen szerről van szó, de már jönnek itt egyesek, hogy "gyilkos szer", meg hormonális függőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!