Az én lelki megtörésem miért nem elég ahhoz, hogy abbahagyja a drogozást?
11
Jezusom de lekezelo vagy...
A 10-es pont azt irja, hogy kijott a fuggosegebol (mivel neki az volt, de a lanyodnak nincs), ezek az emberek olyan szinten erosek es megerdemlik a tiszteletet, ahogy te sose fogod. Nem is erted.
Kedves kérdező, mit szólnál ehhez az átfogalmazott kérdésfeltevéshez?
"Mit kezdjek azzal a számomra lelkileg megterhelő helyzettel, hogy a lányom drogfogyasztó, és a könyörgésem ellenére sem tervezi abbahagyni a szerhasználatot?"
Nem tudsz olvasni?
Írtam, hogy leszoktam. Nincs elrontva az életem.
És de, én fogok tanácsot adni. Egyrészt a szakmámhoz is valamelyest kapcsolódik a téma, másrészt pedig van valódi információm és tapasztalatom.
De biztos azok sokkal okosabbak, akik rögtön írják a hülyeségeket úgy is, hogy nem is hangzott el, hogy egyáltalán milyen szerről van szó.
Itt van a kerdezo korabbi posztja.
3-as valaszban irja, hogy lsd, gomba es ayahuasca 2-4 havonta fogyasztasa az, ami miatt lelkileg tonkrement. A kerdezo, nem a lanya :) A lanynak pont hogy segitett.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
A többség valóban nem, de nem lehetetlen, és nem igaz, hogy nincs beleszólása.
De nem is valószínű, hogy ópiátról van szó, szóval gyanítom, hogy offtopic.
"Tudja a lányom a teljes lelki tusámat, és mégsem hajlandó abbahagyni, esze ágában sincs és ezt őszintén meg is mondja, szerinte nekem kellene változtatnom a hozzáállásomon. Ez nem arra utal, hogy nem szeret, nem néz semmibe? Ennyivel fontosabb a drogozás neki, mint a saját édesanyjának a lelke?"
Nem írom le, ami erről elsőnek eszembe jutott, mert egyetlen nyomdafestéket tűrő kifejezés nincs benne... Elmondanád őszintén, kb. (nagyságrendileg) hányszor zsaroltad már ezzel a lányodat eddigi életében? 100x vagy 1000x a szorzó? Netán számon se tudod tartani, annyira hozzátartozik a mindennapi rutinodhoz? Ha jól sejtem, talán még a zoknija színe miatt is volt hasonló beszólásod neki. Elhiszem, hogy elege van.
+ abban is biztos vagyok, hogy a lány nagyon maximum füves cigit szív évente kétszer, de - ismeretségi körben volt ilyen - a drága, de nem túl okos anyuka a lány napi C-vitaminját tartotta drogozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!