Kicsi gyerekeiteknek mennyi idő után mutattátok be az új párotokat? Hogyan vezettétek be őt a gyerekek életébe?
Nagyon kicsik voltak mikor elköltöztünk az apukajuktol, jelenleg 2, és 4 és fel évesek. Mostanában érzem hogy egyre komolyabb a kapcsolatunk, több mint fél éve annak hogy együtt vagyunk. En már találkoztam az ő (nagyobb) gyerekével.
2x ő is összefutott már az én gyerekeimmel viszont még nem mondtam (nyilván a 2 éves még nem érti) hogy ő anya barátja.
Akinek van tippje, tapasztalata, nagyon örülnék neki, hogy mások hogy veszik ezekez az akadályokat.
8!
Szuper. Értelmes, felelősségteljes ember azért nem költözik össze valakivel 4 honap utan, ha már gyerek is van a képben.
Mitől lennék értelmes, felelősségteljes szerinted?
Egyébiránt a gyerekem akkoriban az apjánál élt. Vártam a megismerkedésünk után 4 hónapot, mivel épp egyedül éltem, a gyerek nem úgy tűnt, hogy hazajön hozzám, összeköltöztünk.
Aztán egyszer csak hívott a fiam, hogy hazajönne. Érte mentünk.
Értelmes, felelősségteljes ember mennyi idő után költözik össze és mennyi idő után vállal gyereket?
12!
A kérdés kicsi gyerekekre vonatkozott. Kicsi gyerekre, aki az anyjával él, így aztán nem is értem egyáltalán miért válaszoltál, hiszen így a válaszod abszolút nem relevans
Egyelőre nem együtt élést tervezünk csak jó lenne ha közösen a gyerekeimmel is tudnánk időt tölteni.
Nem pót apát keresek nekik. Egyébként se tudnánk 100ig összeköltözni mivel sokat van ő is a gyerekével, kicsitbonyolult az életünk, de most jött el az a pont hogy jó lenne ha találkoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!