Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kicsi gyerekeiteknek mennyi...

Kicsi gyerekeiteknek mennyi idő után mutattátok be az új párotokat? Hogyan vezettétek be őt a gyerekek életébe?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsik voltak mikor elköltöztünk az apukajuktol, jelenleg 2, és 4 és fel évesek. Mostanában érzem hogy egyre komolyabb a kapcsolatunk, több mint fél éve annak hogy együtt vagyunk. En már találkoztam az ő (nagyobb) gyerekével.

2x ő is összefutott már az én gyerekeimmel viszont még nem mondtam (nyilván a 2 éves még nem érti) hogy ő anya barátja.

Akinek van tippje, tapasztalata, nagyon örülnék neki, hogy mások hogy veszik ezekez az akadályokat.

2024. ápr. 3. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

8!

Szuper. Értelmes, felelősségteljes ember azért nem költözik össze valakivel 4 honap utan, ha már gyerek is van a képben.

2024. ápr. 3. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Mitől lennék értelmes, felelősségteljes szerinted?

Egyébiránt a gyerekem akkoriban az apjánál élt. Vártam a megismerkedésünk után 4 hónapot, mivel épp egyedül éltem, a gyerek nem úgy tűnt, hogy hazajön hozzám, összeköltöztünk.

Aztán egyszer csak hívott a fiam, hogy hazajönne. Érte mentünk.

Értelmes, felelősségteljes ember mennyi idő után költözik össze és mennyi idő után vállal gyereket?

2024. ápr. 3. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

12!

A kérdés kicsi gyerekekre vonatkozott. Kicsi gyerekre, aki az anyjával él, így aztán nem is értem egyáltalán miért válaszoltál, hiszen így a válaszod abszolút nem relevans

2024. ápr. 3. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
A két lepontozotol kérdezném, szerintük megismerkedes után 4 hónappal össze kell költözni, ha van gyerek valamelyiknel, aki az egyikukkel el? Aztán ha két hónap múlva vége a kapcsolatnak, akkormujabb pár hónap után majd jöhet az újabb apuka a képbe...
2024. ápr. 3. 17:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Egyelőre nem együtt élést tervezünk csak jó lenne ha közösen a gyerekeimmel is tudnánk időt tölteni.

Nem pót apát keresek nekik. Egyébként se tudnánk 100ig összeköltözni mivel sokat van ő is a gyerekével, kicsitbonyolult az életünk, de most jött el az a pont hogy jó lenne ha találkoznának.

2024. ápr. 3. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!