Szülők, hogyan éltétek meg, amikor a gyereketek, gyerekeitek bemutatták otthon a párjukat?
én 16,5 voltam amikor hazavittem az első barátomat, ő akkor volt 20.
8 évig voltunk egy pár. szóval nem mindenkinél komolytalan attól hogy fiatal.
örülnék ha a gyerekem hazahozná, minek bújkáljonak?
Én 15 évesen ismertem meg a férjemet... szóval nem biztos, hogy olyan gyorsan lecseng ez a kapcsolat, főleg, ha idősebb a srác. 😊
Egyébként - bár még a egnagyobb gyerekünk is kicsi ehhez -, én izgatottan várom a pillanatot, amikor hazahoz majd valakit. Remélem, ő is korán megtalálja majd a boldogságot és olyan szépen nőhet fel egy szerelemben, ahogy velem történt.
Alsó tagozatban osztálytársak voltunk a sráccal szóval nemhogy ismerték, pontosan tudták hogyha mi valaha még találkozunk össze fogunk jönni.
Tényleg nagyon megkedvelték, a nagymamák folyton kérdezgetik mikor hozzuk megint magunkkal családi ebédre :)
Lányos apaként én egész jól éltem meg mikor bemutatkozott az eslő udvarló. Osztálytársak voltak a gimiben és még mindig együtt vannak. Nekem az a lényeg, hogy szereti a lányomat és amíg a kislányom boldog addig én is az vagyok.
Talán ekkor éreztem azt először, hogy már nem vagyok fiatal.
42F
Ha korrekt ember, akkor töl k jo, nyitott vagyok, beszélgetek vele, stb.
Ha viszont ügyeletes rosszfiu/lány, aki csak a szexre hajt, vagy bántja a gyerekem az nem léphet a házamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!