Meddig vagtatok ti otthon a gyerekeitek hajat? Fiut vagy lanyet?
Bocs, hogy közvetve szólok a témához, de akármennyire is utálom Tom Cruise-t a kislányának babakorában nagyon cuki haja volt:
Én ilyenre vágatnám a lányomnak.
én elég ügyi vagyok ollóval és nyírógéppel is. A férjemnek időtlen idők óta én vágom, és a 4,5 éves lányomnak és a 3 éves fiamnak is mindig én nyírtam. Rendszeresen kapom a dicséretet, meg a kérdést, hogy melyik fodrászhoz hordom őket :) ha úgy érezném nem megy a hajvágás, inkább elhordanám őket, de így sajnálom rá a pénzt, az az igazság. A lányommal egyszer voltunk közösen fodrásznál (amúgy magamnak is én vágom, pedig tépett rövid trendfrizurám van egy ideje), maikor esküvőre voltunk hivatalosak, én mint tanú a lányom mint koszorúslány, na akkor egyszer elmentünk, de semmivel se lett jobb mintha én csináltam volna.... ezért is inkább én csinálom költségtakarékossági okokból.
a lányomnak frufruja van és állkapocsízületig érnek elől-oldalt a leghosszabb tincsek. Hátrafelé fokozatosan rövidül, egészen a nyak koponyába ízesüléséig fel van nyírva szép egyenletesen, alul a nyaknál kis csalással ívesre igazítva az alsó részt is, hogy minél kecsesebbnek tűnjön a nyaka. A fedőhajak is kicsit fokozatosan rövidebbek a fejtető irányába, hogy tartása legyen beszárítás nélkül is a frizurának. Klasszikus bubifrizura egy picit merészebb ívű felnyírással, nagyon jól áll neki. Ha hosszabbra hagyom ,akkor kunkorodik össze vissza, ami neki nagyon nem előnyös, mert vékonyszálú haja van és akkor valami párszálas bozont-képzetet kelt az egész kis feje. :) Szerencsére ő szereti, ha variáljuk a frizuráját, különféle csattokat, copfmegoldásokat, hajpántokat mind-mind előszeretettel kér a hajába. Bár pont a vékonyszálú puha kis hajszerkezete miatt óvatosan bánok ezekkel, mert könnyen töri/roncsolja a haját.
Nyárra amúgy pont ne növeszd meg neki szerintem, sokkal kényelmesebb egy jól szellőző, pikk-pakk mosható frizura a kánikulai időszakra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!