Anyukák, apukák! Ti mennyit beszéltek a gyerekeitekkel egy nap?
Ezt szerintem ugy értik hogy napközben àltalàban szülö dolgozik gyerek suli azaz johogy nem beszélnek, azutàn mindenki otthon, a mi volt a suliban kerdesre ugye senki nem felel csak felmegy a szobàba a szülök munkahelyéröl is a gyerekek joformán csak az ellenörzöböl tudnak mert a szülö sem beszél rola, ha plane tv elötti a vacsora is akkor kb tenyleg 5 perc egy nap. Hétvégén a gyerek otthon sincs mert aludni jàr haza.
Szerintem igy értik.
Teljesen reális. Most a nyáriszünetben órákat is együtt töltünk néha, de suliidőben kb csak köszönünk egymásnak anyámmal.
Apámmal ünnepekkor találkozok.
5 perc?? Szomorúúúúúúúúúúúúúúúúú...
Ennyit a párom beszél átlagban, akinek az anyukája 60 felett van.
Anyummal minden nap átbeszéljük a napunkat.fürdés közben is ha úgy esik.(néha bejön fogatmosni vagy pakolni)
De amíg kisebb voltam ez nem volt gyakori.kb 4 éve vált rendszeressé.
16/L
Anyum al kB 20-30 percet, amíg aizozom a munkahelyemre, a lanyaimmal 5:30-tol 8-ig együtt vagyunk, nem tv-zunk vacsora alatt és az nem válasz, hogy semmi.
Mi is mesélunk a férjemmel a napunkrol és ők is.
Meg jó, hogy kivétel is van.
Én apával sokat beszélek általában, néha jobban megértettem vele magam mint a barátaimmal.
Anyával már más a helyzet. Vele eleve kevesebbet vagyok, csak kéthetente hétvégén, de akkor sem beszélek vele, mindig csak belém akar kötni, valamivel hibáztatni, vagy felhozni a múltat és apát meg apa családját szidni. Nagyon sokat gyűlölködik, és megszólja az összes szembejövő embert, még a barátaimat is "cikizte". Így próbálom kerülni, ahol csak tudom és ahogy csak tudom. :/
14L
Mi már nem lakunk együtt, de anyummal napi 15-20 percet telefonálok, attól függ mennyi mondanivalónk, vagy munkánk van.
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!