Elég durván össze vesztem édesapámmal. Nem érzem,hogy én hibás volnék,de én kérjek elnézést?
"Én annyit mondtam sose voltál mellettem,nem anyagilag,hanem csak úgy szavakkal támogatni. "
Azért ha 25 évesen még otthon élsz és annyit félre tudsz tenni, hogy hamarosan lakast vásárolhatsz, akkor bizony támogatott, nem is kicsit
Szerintem lenyúlja a penzed, azert morog annyit, mert sajat zsebbe kell.
Gyűjtsed titokban, bankban ezentúl, hogy senki se tudjon róla
szóval 25 évesen még mindig annyira nem tudsz bánni a pénzzel, hogy kp-ban adod le havonta mit rakjanak félre neked a majdani lakásodra?
Mert akkor nem csoda, hogy kiakad ha nem fogadsz szót.
Kiskamasz vagy még mindig
Szerintem az apja lenyúlja ennek rossz vege lesz. Nem adja majd oda a penzt, ha majd osszegyűl pár milla megmondja mit kepzelsz, mennyibe kerülsz stb . Egy ilyen pofatlan barmire kepes. Ne lepődj meg kérdező majd!
Ez egy örök elegedetlenkedő, igazsagtalan ember vigyazz vele!!!!
"Ez képes a sajat gyereke szájából kiirigyelni az ételt, eddig se költött rád, ebredj fel! Ez az ember nem szeret teged, ez nem apa"
Jaja, azért engedi 25 évesen is nagy eséllyel kb nulla anyagi hozzájárulással otthon élni. A xemetlada, ugye, azonnal le kell lépni onnan.
27 es, azt írja a kerdező, hogy az apja nem allt mellette sosem anyagilag, mindnet maganak teremtett ki tinikorától stb. Ja, vecepapír hasznalatot nem szamoltam bele es a kajat.
Ez nem apa.
28!
"Én annyit mondtam sose voltál mellettem,nem anyagilag,hanem csak úgy szavakkal támogatni"
Ez épp nem azt jelenti, de mindegy. Amúgy áruld el nekem, ha anyagilag nincs támogatva, hogy tud félre tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!