Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elég durván össze vesztem...

Elég durván össze vesztem édesapámmal. Nem érzem,hogy én hibás volnék,de én kérjek elnézést?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete már,hogy gyakorlatilag feleslegesen balhézott velem.Lakást szeretnék vásárolni,egy része kp,de nagyobbik része hitel.Meg is beszéltük előtte még tök boldogan mennyit tudok félre tenni havonta,amit tartok is,oda is adom még véletlenül se nyúljak bele.Erre folyamatosan jöttek a megjegyzések,hogy ennyit is meg annyit félre tudtál volna,mármint többet. Mondom nyugodj meg,azért egy két kiadás van,meg valamennyire élni is kéne. De annyira el durvult már,hogy mikor 15 éves voltam és vásároltam kerékpárt,hogy arra is költeni kell,meg bármibe bele fogtam hobbi az mindig csak rossz. Én annyit mondtam sose voltál mellettem,nem anyagilag,hanem csak úgy szavakkal támogatni. Anyagi részt is mondtam sose kértem ezekre.Jelenleg ott tartunk nem is köszönünk egymásnak,házon belül is kerüljük egymást,hiába vagyok kb külön részen. A zuhany,meg a konyha közös.Ő 51 én 25.Részben az elején értettem mire gondolhatott,hogy minnél többet tegyek el,de amit megbeszéltünk ugye tartottam is,és aktuálisan ott tartunk semmit se tettem.Innen onnan hallottam vissza,hogy miket panaszkodott,hogy azt mondtam utálom. Ilyet pedig nem,csak az igazat ahogy áll/ állt a dolgokhoz gyerek koromban is
2024. márc. 31. 21:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%

"Én annyit mondtam sose voltál mellettem,nem anyagilag,hanem csak úgy szavakkal támogatni. "

Azért ha 25 évesen még otthon élsz és annyit félre tudsz tenni, hogy hamarosan lakast vásárolhatsz, akkor bizony támogatott, nem is kicsit

2024. ápr. 1. 07:57
 22/33 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem lenyúlja a penzed, azert morog annyit, mert sajat zsebbe kell.

Gyűjtsed titokban, bankban ezentúl, hogy senki se tudjon róla

2024. ápr. 1. 08:05
 23/33 anonim ***** válasza:
69%

szóval 25 évesen még mindig annyira nem tudsz bánni a pénzzel, hogy kp-ban adod le havonta mit rakjanak félre neked a majdani lakásodra?

Mert akkor nem csoda, hogy kiakad ha nem fogadsz szót.

Kiskamasz vagy még mindig

2024. ápr. 1. 08:31
 24/33 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az apja lenyúlja ennek rossz vege lesz. Nem adja majd oda a penzt, ha majd osszegyűl pár milla megmondja mit kepzelsz, mennyibe kerülsz stb . Egy ilyen pofatlan barmire kepes. Ne lepődj meg kérdező majd!

Ez egy örök elegedetlenkedő, igazsagtalan ember vigyazz vele!!!!

2024. ápr. 1. 09:54
 25/33 anonim ***** válasza:
55%
Ez képes a sajat gyereke szájából kiirigyelni az ételt, eddig se költött rád, ebredj fel! Ez az ember nem szeret teged, ez nem apa!
2024. ápr. 1. 09:55
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
Ez a te hóhérod!
2024. ápr. 1. 09:55
 27/33 anonim ***** válasza:
47%

"Ez képes a sajat gyereke szájából kiirigyelni az ételt, eddig se költött rád, ebredj fel! Ez az ember nem szeret teged, ez nem apa"

Jaja, azért engedi 25 évesen is nagy eséllyel kb nulla anyagi hozzájárulással otthon élni. A xemetlada, ugye, azonnal le kell lépni onnan.

2024. ápr. 1. 10:01
 28/33 anonim ***** válasza:
42%

27 es, azt írja a kerdező, hogy az apja nem allt mellette sosem anyagilag, mindnet maganak teremtett ki tinikorától stb. Ja, vecepapír hasznalatot nem szamoltam bele es a kajat.

Ez nem apa.

2024. ápr. 1. 10:13
 29/33 anonim ***** válasza:
76%

28!

"Én annyit mondtam sose voltál mellettem,nem anyagilag,hanem csak úgy szavakkal támogatni"

Ez épp nem azt jelenti, de mindegy. Amúgy áruld el nekem, ha anyagilag nincs támogatva, hogy tud félre tenni?

2024. ápr. 1. 10:46
 30/33 anonim ***** válasza:
55%
Ez az ember csinalt egy gyereket, akire minimalisat akar költeni. Csak ott ne max kis kajara, de bicikli ilyesmi mar nem! Tehat legyen ilyen haszonallat, minel hamarabb termeljen es teruljon meg a minimalis befektetés maximálisan, mint a disznófarmon nem, ilyen egy jó szülő
2024. ápr. 1. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!