Elég durván össze vesztem édesapámmal. Nem érzem,hogy én hibás volnék,de én kérjek elnézést?
Csak akkor kérj bocsánatot, ha úgy érzed neked kell.
Ha nem érzed így, akkor nem kell.
Az utóbbi 6 év alatt megtanultam.
Bocs, de egy f@szfej.
Költözz el onnan, ha nem meg fogod bánni. Mar így is el kellett volna legalább 5 éve.
1# én úgy érzem nem nekem kellene,az ő kor osztálya szerint igen.
2# meg tettem volna előbb,de sajnos akkoriban az akkori párom lelépett,kis adósságot meg rá lm hagyott,ezt most pár hónapja rendeztem le hálisten.
Albérletet kizártam,mert nagyon drága,lakás hitellel beljebb vagyok. Elkezdtem nézelődni már,meg van fundamenta alap kezdő löketnek.Azt elismerem mondtam minden félét,de csúnyán nem beszéltem, meg most úgy éreztem ez kötekedés. Ha ez esetleg 6 hónap múlva lett volna hogy kiváncsi hol tartok,és egy helybe toporgok azt mondom ok jogos. Ő akarta legyek náluk itt,hogy segítsenek,de hát...
Négyszer olvastam el, de így sem értem.
Olyan sötét az egész, mint egy szarkofág. Nincs leírva sok minden. Egymással ellentétes dolgok vannak, mint támogatott anyagilag, aztán mégsem. Végül is mi okozta a konkrét vitát három hete? Nem tíz évvel ezelőtt, az már nem számít. Ő hogyan szállt be a lakás felújításaba? Ne haragudj, nem akarlak megbántani. Együtt éltek még mindig, ha nem tudjátok megbeszélni és nem kommunikáltok egymással, egyiknek el kellene költözzön. Akinek a nevén van a lakás, az maradjon.
4#. Igen nehéz most. Elhiszem jót akarnak a szülők,mint nálad is,de valahogy elbeszélünk :( Sajna 5-10 éve nem volt hű de jó a keresetem,idéntől most jobb.
Szó szerint azt is mondtam neki,hogy basszus,nem-e örülnél,hogy igyekszem,amit mondtam be is tartom. Nem cigizek,nem bulizok. Egy hobbim van havi egy 20-as.Az autót kell használom,de ha a lakás meg van akkor elvileg tudok busszal is járni.Azt is felvázoltam meddig megyek el vásárlasba,mennyit merek felvállalni. Nem palotát,meg nem is egy top környéken. Állandóan azt éreztem anno is hogy meg kell felelnem.
5#. Darius: Vita abból eredt,hogy beavattam mennyit rakok félre a lakáshoz havonta. Tartom is ezt. De bele kérdez azért mennyit raktam el. Mondtam neki amit megbeszéltünk korrekten.Telnek a hónapok,kérdezgeti mennyit rakok el adott hónapban mondtam neki mennyit. Itt jött a megjegyzése tehetnék többet is el.
Az anyagi támogatást úgy értettem,hogy tizen éves koromba se kértem a hobbimra,vagy a bicajra anno. Mert fel hántorgatta a múltat,hogy akkoriban vettem biciklit,és hányszor elromlott,de nem neki kellett finanszíroznia.
vegyél nagy levegőt, és kérj bocsánatot.
én is vettem nagy levegőt, és bocsánatot kértem a szigorú tanáromtól.
9# igen kb én is ezt érzem sajnos.
Már csúnyán kérdeztem ezt hogy mi a jó..k...a anyámat csináljak ennél többet? Kb ha 4 fal között lennék egész nap az lenne jó,ezt így oda vágtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!