Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak magammal? Én...

Mit csináljak magammal? Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Mamám-papám, anyám-mostohafaterom, de főleg papám állandóan piszkál szépen mondva. Semmi sem jó neki ha mondjuk telefonozok ha elmegyek barátnőzni akkor az a baj, minden baj! Évek óta ezt csinálja nagynénimmel is ezt csinálta! Nekem sokat jelentenek a keresztszüleim mint ha ők lennének az igazi szüleim, több mint a fele téli szünetet ott töltöttem,nekik is fontos vagyok. Ma hoztak haza és én nagyon jóba vagyok a keresztapámnak az öccsével, mivel nem látom majd 3-4-5 hónapig így nyilván megöleltem, az is baj volt hogy egy fiút miért ölelgetek, az is baj volt neki a keresztapámat minek öleltem meg. Már annyira ki vagyok hogy náluk elsírtam magam.

Mert ott is piszkáltak telefonon keresztül. K.szüleim már aggódnak értem. Az a személyiség vagyok aki ezen kattog.

Mit csináljak? Én rontottam el valamit? Egyszerűen nem tudom már mit csináljak.

2023. jan. 6. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pl. annyit megtehetsz, hogy amikor keresztszüleidnél vagy, nem veszed fel a telefont. Azért ne hívogassanak, hogy b....ogathassanak. Ha valami gond van otthon, vagy értelmes kérdésük van, akkor hívják a keresztszüleidet és majd ők a telefonhoz hívnak.
2023. jan. 6. 00:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy, hogy ezt úgymond engeded nekik?
2023. jan. 6. 01:16
 3/3 Darius- ***** válasza:
53%
Mondd meg, hogy nem vagy a tulajdonuk. A hivas viszont onmagaban nem gond, meglehet aggodnak, de mégis nemhiaba érzed magad jobban masnal. Tehat itt nem aza gond, hogy hivnak telefonon, hanem az egyéb tényezok, melyeket emlitettél. Ha nagykoru vagy mar, nem kell veluk élned, keress munkat és talan a keresztszuleidnél lakhatsz egy ideig vagy vehetsz egy lakast hozzajuk kozel.
2023. jan. 6. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!