Mit csináljak magammal? Én vagyok a hibás?
Mamám-papám, anyám-mostohafaterom, de főleg papám állandóan piszkál szépen mondva. Semmi sem jó neki ha mondjuk telefonozok ha elmegyek barátnőzni akkor az a baj, minden baj! Évek óta ezt csinálja nagynénimmel is ezt csinálta! Nekem sokat jelentenek a keresztszüleim mint ha ők lennének az igazi szüleim, több mint a fele téli szünetet ott töltöttem,nekik is fontos vagyok. Ma hoztak haza és én nagyon jóba vagyok a keresztapámnak az öccsével, mivel nem látom majd 3-4-5 hónapig így nyilván megöleltem, az is baj volt hogy egy fiút miért ölelgetek, az is baj volt neki a keresztapámat minek öleltem meg. Már annyira ki vagyok hogy náluk elsírtam magam.
Mert ott is piszkáltak telefonon keresztül. K.szüleim már aggódnak értem. Az a személyiség vagyok aki ezen kattog.
Mit csináljak? Én rontottam el valamit? Egyszerűen nem tudom már mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!