Meghallottam, hogy anyám és a barátnője a szexről beszélgetnek és azóta undorom van. Mit kezdjek ezzel?
Figyelt kérdés
Az élmenyeiket részletezték egymásnak, hallottam, hogy anyám elég undorító dolgokat mondott.márc. 25. 20:37
31/38 anonim válasza:
valószínű azon akadt le, hogy nem "pücöke" meg "cuncika" és egyéb virágnyelven beszéltek, hanem nevükön nevezték dolgokat.
32/38 anonim válasza:
De mit problémázol? Ők beszélgettek kettesben!, ha te meg hallgatózol, az nehogy már az ő bajuk legyen.
Én is beszélgetek a szexről a barátommal, ha valaki más meghallja, így járt.
33/38 anonim válasza:
Felesleges ide válaszolni, ez mindenkit lepontoz aki szerint ez nem nagy ügy.
34/38 anonim válasza:
Az emberek b@sznak bármennyire is nehéz ezt elfogadni.
35/38 anonim válasza:
Hamarosan te is sorra kerülsz drága, majd te is fogsz mesélni a barátnődnek nedves-mocskos dolgokat. :P
36/38 anonim válasza:
"Mit kezdjek ezzel?"
Vonulj kolostorba, az apácák majd nem fognak ilyeneket mesélni egymásnak.
Egyem azt az érzékeny lelkecskédet!
37/38 anonim válasza:
Csak arra várunk,hogy kiderüljön végre mit hallottál.
Ez egy anonim oldal, úgysem derül ki,h ki vagy.
Napok óta nem alszom, furdal a kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!