Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghallottam, hogy anyám és a...

Meghallottam, hogy anyám és a barátnője a szexről beszélgetnek és azóta undorom van. Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés
Az élmenyeiket részletezték egymásnak, hallottam, hogy anyám elég undorító dolgokat mondott.
márc. 25. 20:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
61%
A kamusztori melle az mar nem megy, hogy az igazan duuuurva, szaftos reszletekrol amiken annyira, de annyira kiakadtal hogy meg most is itt vekengsz, azokrol is koltsel valami meg nagyobb kamut?
márc. 25. 21:40
 22/38 anonim ***** válasza:
48%
Majd felnősz, talán magad is megtapasztalod, hogy a szex akkor jó, ha "mocskos".
márc. 25. 21:45
 23/38 anonim ***** válasza:
77%
Az egyedülálló éppen jó státusz, hogy egy nő "gusztustalan" dolgokat is tegyen 😉
márc. 25. 21:45
 24/38 anonim ***** válasza:
51%
Mit hallottál?
márc. 25. 22:19
 25/38 anonim ***** válasza:
77%
Tinikent egyszer megtalaltam anyamek szexjatekszeret. Akkor fujjogtam, nem ertettem minek szexelnek 40+osan. Ma meg mar tokre nem erdekel, orulok, hogy feldobjak a szexualis eletuket. A tobbi meg nem ram tartozik.
márc. 25. 22:29
 26/38 anonim ***** válasza:
79%
Amikor megtudtam, hogy nők is kakálnak egy világ omlott össze bennem. Az élet sokszor igazságtalan.....
márc. 25. 22:40
 27/38 anonim ***** válasza:
21%

28# elfelejtettél már magyarul is, vagy mi az isten? Amúgy 7 másodperc alatt is durva dolgokat lehet elcsípni direkt hallgatózás nélkül is, nem tudom miért ezen lovagol mindenki.

Szerintem amúgy meg ignoráld. Én mondjuk gyerekként véletlenül 3 másodpercre láttam miket csinálnak, de eltemettem jó mélyre a képeket, mert eleve nem az én dolgom.

márc. 26. 00:25
 28/38 anonim válasza:
10%

Kérdező, itt csak a leszbi szexre a farkát verő hülyegyerekek vannak, el nem képzelik, milyenek a valódi leszbikus nők.

De ha két pasas beszél a szexről hasonló módon a nőkről, na az undorító....

Érted?

Én sem.

márc. 26. 06:51
 29/38 anonim ***** válasza:
46%

Én meg 1x láttam anyámékat a kertben szexelni... 😩🙄

Mégis felnőttem.

márc. 26. 07:56
 30/38 anonim ***** válasza:
39%
Én azért kíváncsi lennék arra, hogy anyu milyen gruppenben volt, ami ennyire leamortizálta szegény kérdezőnk elméjét és lelki világát... :D
márc. 26. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!