Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már olyan, hogy véletlenü...

Volt már olyan, hogy véletlenül meghallottátok, hogy valamelyik szülőtök nagyon csúnyán beszél rólatok a hátatok mögött?

Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen. a tesómmal szoktak kidumálni engem. utálom is az egész bagázst.
2021. febr. 21. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ilyen családban nőttem fel.Mérgező szülők,van egy ilyen könyv.
2021. febr. 21. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban volt, hogy a szüleim egymás között gúnyolódtak rajtam, meg olyan is volt, hogy apám a rábízott titkomat kifecsegte anyámnak. Most mind a kettő nagyon csodálkozik, hogy nem vagyok a s.ggükben.
2021. febr. 21. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon rosszulesett.
2021. febr. 21. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Apám.

Ahogyan eszem, anyumnak kezdte mondani gúnyosan, de olyan maró gúnnyal...miközben neki az egész otthoni léte az evés köré épült.

Egyik barátomnak mondani kezdte, hogy milyen sokáig alszom hétvégente. Azt felejtette el csak, hogy miatta nem tudtam aludni tiniként, mert hajnalban is kijárt enni-főzni a konyhába. Csörömpölt, krákogott, csapkodott, beb-szta a hűtő ajtaját. Volt, hogy fogcsikorgatva feküdtem az ágyban és a kialvatlanságtól már az járt a fejemben, hogy kimegyek és megütöm.

Az iskolában nem tudtam koncentrálni, órán elaludtam.

Füldugó nem ért semmit, akkoriban nem is lehetett minőségit kapni.

A mai napig alvászavarral küzdök.

2021. febr. 21. 19:23
 6/8 anonim válasza:
100%

A tesómnak azt mondogatja, hogy egy k*rva vagyok (életemben nem volt senkim),hogy ne csodálkozzak, hogy nincsenek barátaim (vannak), és, ami a legjobban bánt, hogy egy depressziós tinipicsa vagyok (pszichológushoz jártam).

Majd mikor mondtam neki, hogy nagyon bánt, amiket mond, és nem hiszem el, hogy tud ilyeneket mondani rám, lelki betegségekkel „viccelődni", tagadta, hogy bármit mondott volna (nem egyszer mondta, egyszer fel is vettem hangfelvételre).

2021. febr. 22. 01:50
 7/8 Metionin ***** válasza:
Sokszor gúnyolódtak a hátam mögött olyasmiken hogy pl. sírtam az orvosnál. Egyszer meg összevesztek hogy kitől örökölhettem a szar gént hogy nem egyenesen nőttek a fogaim. Komolyan mintha ovisokkal laktam volna.
2021. febr. 22. 13:39
 8/8 anonim válasza:
Igen. Nem esett jól, de el kellett fogadnom. Ki kell állnod a sarkára és megmutatni, hogy nem olyan vagy. Vagy csak nem foglalkozol vele.
2021. jún. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!