Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiam mindig a kamaszlányo...

A kisfiam mindig a kamaszlányokat bámulja, és néha rámutat egyre, majd megszólal: - Anya! Ott egy jó csaj! - volt amikor meghallották, de mivel még csak 4 éves, csak nagyokat mosolyogtak. Kitől tanulja ezt?

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az apjától esetleg.

Sok ilyet hallottam már, hogy apuka miket mond a gyereknek, mert apukának vicces.

Pl volt, hohy mögöttünk ment apuka kisgyermekkel, erre megszólal apuka, "nézd csak, cicák :) "

2016. aug. 27. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm fia ennyi idősen minden nőt "vetkőztetett". Minden nőnek meg akarta nézni a melltartóját :)

Az én lányom (3 és fél éves) most minden pasira azt mondja, aki tényleg fiatalabb, hogy "Hú de jó pasi!". Ezt tőlem egyszer hallotta, amikor egy filmet néztünk és én megjegyeztem az egyik színészre.

Szóval ennyi elég nekik. De akár a tévéből is hallhatta. Nem kell feltétlenül egy közeli ismerőstől. Egy mondat egyszeri hallása és szállóigévé válhat a családban :)

2016. aug. 27. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mármint nem úgy értve, mintha apuka csajozna, hanem mintha vakami pasis összetartás lenne apa gyermek között.

Olyasmi dolog, amikor pl vannak nők, akik kilakkozzák a kislány körmét

2016. aug. 27. 23:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Néha mennek az apjával is sétálni. Meglehet, hogy tőle vette át.
2016. aug. 27. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az oviban is hallhatja más gyerekektől. Ők meg az apjuktól. Szerintem is aranyos, bár én megbeszélném vele, hogy halkan tegyen ilyen megjegyzéseket, mert ha meghallják, az ciki.
2016. aug. 28. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hallja valakitol, nincs ahonnan kitalalja csak ugy magatol...
2016. szept. 1. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van. Az én kisfiam van hogy hozzáteszi, hogy milyen jó a popsija is. Most lett csaja az oviban. Sztem normális. Nyitnak a világ felé, és ezzel.nagyfiúnak érzik magukat, annak ellenére is, hogy igazából nem hiszem, hogy kimondottan lenne a szavai mögött 'tudás' is. Vagyis nem hiszem, hogy tudja miről beszél. Vagy nem is tudom. Sztem rendben van ez így. Nyílik ki előttük a világ, aminek ez is a része. (Anya legnagyobb bánatára.) 😊
2016. szept. 18. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!