Véletlenül meghallottam, hogy apukám a rokonok előtt leszólja a férjemet, amire semmi oka nincs és nem is volt, mit reagáljak?
Igazából az a gondja, hogy nem öltönyös nyakkendős okostojás, hiába értelmes okos ember, mivel tetovált, piercinges, már csak rossz lehet (az iparművészeti képzettség az nem számít,...). Emellett rajong a gyerekeinkért, és amikor sz.rban voltunk még mellékállást is vállalt. Apám meg soha nem próbálta igazán megismerni sem, már ettől se voltam túl boldog, de ez most már tényleg nem volt szép tőle. Persze az öcsém nője az isten, mert ő orvosnak tanul, és jó pénzes családja van...
Nem arról van szó, hogy ezek után nem is beszélek vele, csak inkább kötelességből. Ez kb tényleg hab volt a tortán, a sok képmutatás meg be nem tartott ígéret után... Ha beszélni akarok ilyen kényes témákról, akkor leráz annyival, hogy nem akar beleszólni. Remek.
Ez sajnos nem fog változni. Magyarországon tényleg durván előítéletesek az emberek.
Tudom miről beszélek, hiszen képzőművész vagyok, tetoválással. Volt olyan eset, hogy strandon meg akart verni egy idős bácsi, a felesége fogta le. Közben azt üvöltözte, hogy dögöljön meg a kis tetovált krva...Szerinted?
bármit tesztek a véleménye nem fog változni.
Én bizony megvédeném a férjemet, és nyugodt, békés hangnemben kifejteném apámnak, miért nincs igaza, illetve megmondanám, hogy ha ennyire elégedetlen, találkozhatunk ritkábban is, nem muszáj elviselnie a férjemet.
A képmutatást cseppet sem bírom, főleg családon belül.
Faterodnak beszélhetnél arról, hogy Iparművészeti Egyetemnél mennyivel nagyobb a rosta mint mérnök v. orvos, stb. szakokon. Aki ott végez az biztos hogy tehetséges ember.
Sok hagyományos értékrendű család a művészembereket azért nem értékeli nagyon, mert tudják, hogy általában "lazábban" élnek, a több társasági program miatt átlagnál gyakran többet isznak és szexuális életük is szabadosabb.
Hagyományos értékrend mellett már a borosta is ápolatlanság jele, pár évtizede pedig még csak a bűnözőknek volt tetkója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!