Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma véletlenül meghallottam?

Ma véletlenül meghallottam?

Figyelt kérdés
Ma véletlenül meghallottam, hogy munkatársaim, akikre barátként is tekintek, rólam beszélnek, meglepő kifejezésekkel illetnek az arcom miatt, melyen születésem óta rendellenesség van. Igazából, meghátráltam, annyira letaglózott hogy már nem is mentem oda hozzájuk. Egész uton haza felé azon merengtem, hogy ezekszerint mások is ilyenek lehetnek velem a hátam mögött?
2012. febr. 24. 13:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Ez egy ilyen világ.
2012. febr. 24. 13:35
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is azt kell mondanom, hogy sajnos igen. Mindenki kibeszél mindenkit, ez független attól, hogy van-e születési hibád vagy nincs. Egyet tehetsz: leszarod.
2012. febr. 24. 13:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Az emberek hangoztatják, hogy ne ítélkezz, míg meg nem ismersz valakit, de nagyon sokan csak külső alapján bírálnak el.
2012. febr. 24. 13:39
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Én azt tapasztalom hogy az égvilágon senkiben se lehet bízni. Még ha segít is valaki valamiben azt se önzetlenségből teszi ugyanis háromszorosan fogja visszakérni és/vagy a hátad mögött becsmérel téged hogy ő nélküle sehol se lennél (tapasztalat).

Két szóban így tudnám összefoglalni: mindenki önmagáért.

2012. febr. 24. 13:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 2-eskéhet. Nagyívben lekell sza.rrrni! Ezekenek az embereknek a véleményével nefoglalkozz.
2012. febr. 24. 13:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell törõdnöd velük, ne engedd, hogy elvegyék a kedvedet bármitõl is.

Sajnos ilyenek lettünk!

2012. febr. 24. 13:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Mióta vagytok munkatársak? Mert ha régóta, akkor gáz, nagyon gáz, hogy kibeszélnek, de az ő szégyenük és az ő szegénységi bizonyítványuk !

Ha még csak nemrég vagytok azok, akkor ez természetes emberi tulajdonság sajnos, de ha túl kövér, túl sovány, túl alacsony lennél...stb.akkor azt is megvitatnák! Utána elfelejtenék!

Amúgy meg igaz, sz*rd le magasról!

2012. febr. 24. 13:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
hmmm. kedvesek. Sajnos nem meglepő. Én ebben a helyzetben ugyan így éreztem volna, viszont hasznos, ha tudod, hogy ők így vélekednek rólad, legalább tudod, hogy állj hozzájuk. Első felindulásomban valószínűleg odamennék, és elmondanám, hogy köszönöm az "őszinteséget" és hogy próbálnak kímélni és megoldást találni a problémámra, de talán legközelebb együtt okoskodhatnánk ki. Viszont nekem is volt hasonló esetem: előző munkahelyemen nem tetszett rajtam valami, és pofátlan módon szomszédos asztalnál ültek és rólam beszéltek, csak azt hitték, hogy nem hallom, amiért be van dugva a fülem. Csak hogy én láttam, hogy rám néznek és megy a susmus, és kikapcsoltam a zenét. mindent hallottam. nem szóltam, de innentől csodálkoztak, miért vagyuk velük kimért :) Szard le magasról, nem tehetsz mást :(
2012. febr. 24. 13:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem mindegy, hogy pontosan mit mondtak? Lehet nem bántásnak szánták. Nekem is vannak beteg (mozgássérült, vak, többféle születési rendellenesség, kóros soványság) ismerőseim az egyetemen, szoktunk is róluk beszélni, de sose bántóan, se nem gúnyosan. Inkább furcsállva, csodálkozva, tisztelettel. Vagy fejtegetjük a betegségük okát, ilyenek. Kibeszéljük őket, de nem mindegy milyen hangnemben. Nem lehet, hogy picit mellreszívtál valami ilyesmit?
2012. febr. 24. 13:54
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nyilván megprobálok nem törödni ilyesmivel. Egészen más az utcán, buszon megjegyzéseket kapni, mint olyan emberektöl akiket évek óta ismerek. Azt hiszem kiskorom óta egyetlen fegyverem volt "ellenük", mégpedig hogy mindig nyitott voltam feléjük, nem vágtam vissza soha senkinek. Tiszteletben tartom mások véleményét, mégha durván sértő is. Itt a hangsuly a "barátaimon" volt. Egyébbként nem tettem volna fel a kérdést. A "hétköznapi" gunyolódást, 26 év alatt megszoktam...
2012. febr. 24. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!