Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma véletlenül meghallottam?

Ma véletlenül meghallottam?

Figyelt kérdés
Ma véletlenül meghallottam, hogy munkatársaim, akikre barátként is tekintek, rólam beszélnek, meglepő kifejezésekkel illetnek az arcom miatt, melyen születésem óta rendellenesség van. Igazából, meghátráltam, annyira letaglózott hogy már nem is mentem oda hozzájuk. Egész uton haza felé azon merengtem, hogy ezekszerint mások is ilyenek lehetnek velem a hátam mögött?
2012. febr. 24. 13:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

munkatársakkal nem haverkodunk, nem bizalmaskodunk, nem kerülünk olyan viszonyba, hogy ezzel visszaélhessenek.

persze egy külső hiba más, de ha megszoktad, akkor miért lep meg? engem is cikiztek sokan a súlyom miatt, de le tudom xarni.

aki ennyire szegényes értelmi képességű, hogy csak ezzel tud engem támadni, az nem hat meg.

2012. febr. 24. 20:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem a bőröm beteg, pikkelysömörös, nagyon csúnya, de még nem hallottam a barátaim kibeszélni és nagyon remélem, hogy vannak annyira értelmesek, mint aminek gondolom őket.

Sajnos ez egy gyenge pontom és én se tudok tenni ellene, de nem hiszem, hogy mert a fél testemen "rohad" a bőr, ki kellene beszélni.

Sajnálom, hogy ilyeneket fogtál ki, remélem sikerül valami értelmes társaságba botlanod!

2012. febr. 26. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.