Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma véletlenül meghallottam?

Ma véletlenül meghallottam?

Figyelt kérdés
Ma véletlenül meghallottam, hogy munkatársaim, akikre barátként is tekintek, rólam beszélnek, meglepő kifejezésekkel illetnek az arcom miatt, melyen születésem óta rendellenesség van. Igazából, meghátráltam, annyira letaglózott hogy már nem is mentem oda hozzájuk. Egész uton haza felé azon merengtem, hogy ezekszerint mások is ilyenek lehetnek velem a hátam mögött?
2012. febr. 24. 13:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Szóval itt a válaszadók is rossz emberek, akik kinevetik a másikat, akármiben eltér?
2012. febr. 24. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk, mit mondtak a barátaid. Elárulnád?
2012. febr. 24. 14:06
 13/22 A kérdező kommentje:
igazából trágár szavak keveredtek a leírásommal.amin jól mulattak. nem fogom szószerint idézni. De azt hiszem a kérdésemre megkaptam a választ. Amit valahol mindig is tudtam. Csak...na mindegy.
2012. febr. 24. 14:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor pedig felejtsd el ezeket az embereket, az ilyen nem barát!
2012. febr. 24. 14:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nekem semmilyen rendellenesség vagy más érdekesség nincs az arcomon, sem sehol, mégis rengetegszer kibeszéltek - sajnos az alapvető emberi természet ilyen.

Én akkor tanultam meg, hogy soha, senkivel nem fogom ezt megtenni, mert hihetelen megalázó.

Én a helyedben - amikor ismét csoportosan vannak valahol - odamennék, és szépen megmondanám, hogy na, most itt vagyok, lehet lökni a sódert, nem sértődöm meg. Nekik lesz kellemetlen, hidd el. Utána pedig elegánsan sz*rd le őket. Ennyi, meg kell tanulni viszonozni a tetteket.

22/L

2012. febr. 24. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt eddig is tudtad, hogy a világ milyen, most itt is megerősítették a kedves válaszolók. Én pedig megvigasztallak egy kicsit. Most történetesen te lettél pellengérre állítva, mert nem voltál köztük. Legközelebb pedig majd egy másik, aki pedig most ott volt köztük és velük együtt röhögött. Mert ők csak úgy tudnak összetartani, ha valakit kipécéznek és közösen csúfolják. Ez tartja össze őket. Hagyd meg nekik mindig ezt az örömöt, de ne örülj velük. Te te vagy, és tudod, sosem leszel attól nagyobb, hogy a másikat kicsinek látod. Bokán rúgtak? Nem baj! Bicegve bár, de menj tovább! "Nem számít a test. Csak a lélek. És annak egyensúlya."
2012. febr. 24. 14:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ilyenek az emberek, ha meg azokat piszkáljuk akkor összedől a világ meg sír a szájuk. Én is csak annyit tudok mondani hogy próbáld meg figyelmen kívül hagyni a beszólásokat. A többieket ne nézd barátoknak addig ameddig nem bizonyítottak. Ezt azért mondom mert egyszer csináltam egy hülyeséget és 2 évre leültettek, és amikor kijöttem csak 1 emberre számíthattam. Pedig idekint azt hittem hogy sok barátom van, hát nem. Az ember az hülye...sokszor inkább állatok társaságát keresem mert azokba van annyi hogy nem ítélnek el a külső/belső hibákért.
2012. febr. 24. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyen mindenki beszél a másik háta mogott. Szerintem ott nincs barátság. Ha bajba kerulsz (hibádon kívul) nem áll ki melletted senki és nem vállalja fel a tettét, hogy igenis o hibázott. Ez van.
2012. febr. 24. 14:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
a munkatárs az munkatárs, nem barát.
2012. febr. 24. 16:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Tudod teljesen meg tudlak érteni és együtt tudok érezni veled! Engem is mindig kibeszéltek a munkahelyen, sőt már az iskolában kezdődött, mivel én nem voltam az a nagypofájú vagány, k.va tipusú nő, aki felvághatott a nagy történeteivel, hanem visszahúzódóbb, szerényebb voltam mindig is. Én munkahelyen nem barátkoztam soha, ez nem azt jelenti, hogy nem is szóltam senkihez, csak nem kötöttem velük barátságot. A mostani munkahelyemen nincs időnk egymás kibeszélésére, mert nem is egy helyen dolgozunk, általában egy szobában csak két ember dolgozik együtt. Szóval azért tudlak nagyon megérteni, mert nekem is van az arcomon egy betegség, igaz nem születésem óta, de engem nagyon zavar és már jártam rengeteg bőrgyógyásznál, sajnos csak ideiglenesen tudtak segíteni rajtam. Én nem a hátam mögött, hanem a szemembe kapom, hogy már megint milyen csúnya az arcom és miért nem kezeltetem, miért nem próbálom ki ezt, meg azt meg amazt. Nem értik meg, hogy nem tudnak rajtam segíteni. Ha tudnának, akkor már rég bevállaltam volna bármit a cél érdekében. Egyik kolléganőm nem köntörfalazott, egyszercsak odavágta, hogy "megint milyen ronda a p.fád", én meg simán vissza: "a te p.fádnál nem rondább, mert az enyém csak külsőre ronda, de a tiédet szappanos vízzel sem lehet kimosni, olyan ronda". Aztán már többet nem szólt be ilyeneket. Szóval munkahelyen ne barátkozz, mert nem szabad. Az emberek nagy része kibeszél akit lehet, főleg a nők, ha társaságban vannak. (pedig én is nő vagyok, de soha nem vetemednék ilyesmire)
2012. febr. 24. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!