Tegnap véletlenül rosszul tolattam be párom kocsijával a garázsukba, kicsit megkarcoltam. Párom és az apja szerint "büntibe" vagyok és nem vihetem el a kocsit sehová. Ez most normális?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:37
3/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de párom ezt mondta, h az apja is meg ő is így gondolja...
2012. júl. 6. 21:40
4/52 anonim válasza:
Fizesd ki a javítást és le van tudva.
5/52 A kérdező kommentje:
Kifizetem, de így sem engednek!!!
Pedig holnap mentem volna szüleimhez...
2012. júl. 6. 21:42
6/52 anonim válasza:
Ők így gondolják helyesnek. Örülj neki, hogy nem kellett a sarokba kukoricára térdelned.
7/52 A kérdező kommentje:
Mit érdekelt volna, csak szüleimmel megbeszéltem, h holnap megyek, de így buszozok...(ami persze nem gond, csak maga a felvetés gáz...)
2012. júl. 6. 21:45
8/52 anonim válasza:
Megesik az ilyen , nettó hülyeség ez a "bünti" dolog. Tényleg óvoda.
9/52 anonim válasza:
Nekünk egy kocsink van, és mikor először álltam ki vele, megnyomtam a garázs falát, majdnem kidöntöttem.
Férjem csak annyit mondott: hűha, ez művészet... azért legközelebb figyelj, kicsim.
Pár hét múlva mondtam, kiállok. Nézett egyet, és odaadta a kulcsot. Nem történt semmi gond...
Az, hogy büntiben vagy, tényleg nem normális. Akkor legközelebb ha ő csinál valamit, állítsd sarokba, vagy mi a szösz.
10/52 anonim válasza:
Micsoda? Párod és az apjaaa? Már a párodtól is durva ez a dedós módszer, de hogy jön ide az apja? Legközelebbi szexnél közölném vele, drágám, nemár, hát mit szólna ehhez az apukád?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!