Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap véletlenül rosszul...

Tegnap véletlenül rosszul tolattam be párom kocsijával a garázsukba, kicsit megkarcoltam. Párom és az apja szerint "büntibe" vagyok és nem vihetem el a kocsit sehová. Ez most normális?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
43%
Jesszusom, micsoda válaszok! :D Emberek, csak megkarcolódott egy kocsi! A legbecsesebb testrészét a kezébe adja, de a kocsiját félti? Sírva röhögök!
2012. júl. 6. 22:10
 22/52 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd? Kedves utolsó...
2012. júl. 6. 22:10
 23/52 anonim ***** válasza:
58%
Én önszántamból nem ülnék autóba, ha egy egyszerű garázsból nem tudnék karcolás nélkül kitolatni, de ez már az én dolgom. Ez a "büntetés" tényleg óvodás dolog, de nem tudsz ellene mit tenni sajnos. Én nem is tudnék elviselni ilyen embereket magam körül, akik úgy fegyelmeznek mint egy három évest.
2012. júl. 6. 22:12
 24/52 A kérdező kommentje:

Beálltam, nem ki. Tolatva.

Igen, kezdek rájönni, hogy fura emberek...

2012. júl. 6. 22:13
 25/52 anonim ***** válasza:
56%
Hát, kapod itt a válaszokat, hogy véletlenül nem lehet rosszul parkolni -talán direkt?- meg, hogy nem adná a kezedbe a kocsiját a válaszoló, csak lesek, hogy hova csöppentem. Nyugodj meg Kérdező, ilyen bárkivel előfordul, a drága papa meg maradjon a sörösüvegénél, ne a ti dolgotokba dumáljon bele.
2012. júl. 6. 22:13
 26/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves 15.!

Nem fél éve szereztem a jogsimat és tényleg soha nem fordult velem ilyen elő...

2012. júl. 6. 22:14
 27/52 anonim ***** válasza:
38%
Így van, elírtam, betolatnit szerettem volna.
2012. júl. 6. 22:15
 28/52 anonim ***** válasza:
62%
Férfiaknál az autó lényegében a pénisz meghosszabbítása, érzelmileg erősen kötődnek hozzá. Sosem tudnak pusztán használati tárgyként tekinteni rá, mint mi, nők. Szerintem egyszerűen reszket a párod és az após, hogy legközelebb még nagyobb kárt ejtesz rajta.
2012. júl. 6. 22:15
 29/52 A kérdező kommentje:

Valószínű...

De igaza van a párom apjának, majd én is 20-al megyek mindenhol :D Ha odaadják még valaha...

2012. júl. 6. 22:16
 30/52 anonim ***** válasza:
34%
Most komolyan, szerintetek talán még meg is kellene dícsérni a kérdezőt? Hiszen kárt okozott. Én sem adnám neki kölcsön mégegyszer
2012. júl. 6. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!