Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap véletlenül rosszul...

Tegnap véletlenül rosszul tolattam be párom kocsijával a garázsukba, kicsit megkarcoltam. Párom és az apja szerint "büntibe" vagyok és nem vihetem el a kocsit sehová. Ez most normális?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:37
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
51%
Neeee! Így csak a drága papa durrog veled, úgy meg lebénítod egy fél megye forgalmát! :D
2012. júl. 6. 22:18
 32/52 A kérdező kommentje:
:DDDDDD
2012. júl. 6. 22:18
 33/52 anonim ***** válasza:
54%

Ó, férjemmel két hónapja voltunk együtt, amikor megkért, hogy segítsek egy kocsit elhozni. Mivel abból ki se láttam, az övét vezettem, mögötte.

Vidéki jogsim van, fővárosban nem is vezettem előtte, mégis átevickéltem a város egyik feléről a másikra. Majd a cél előtt 200 méterrel jött szembe egy kocsi egy szűk utcán, megijedtem, elrántottam a kormányt és szilánkokra zúztam egy műanyag kukát. A kocsi oldala úgy nézett ki, mintha kövekkel dobálták volna meg, tükör fityegett.

Férjem nyelt egyet, mondta, hogy most egy fél órát hagyjam egyedül, aztán mintha mi se történt volna.

Én alig mertem utána kocsiba ülni, ő erőltette, hogy "üljek vissza a lóra", nem történt semmi. Kifizetni se engedte a kárt, pedig nem egy apró karcolás volt.

2012. júl. 6. 22:30
 34/52 anonim ***** válasza:
54%

én most épp egy bokorral kerültem összetűzésbe, ami az autón kisebb karcokat okozott. a párom hőbörgött, de abból az udvarból max úgy lehetett volna máshogy kiállni, ha a kerítést is elviszem :D

fél órát papolt, aztán megemlítettem neki, hogy sztem nem én tolattam neki fél éve egy full üres parkolóban egy másik autónak. itt le lett zárva a vita, lévén, hogy az általam okozott kár egy polírozással elintézhető, az övé meg max úgy, ha újrafényeztetjük azt a 2 elemet. plusz ugye kettőt visszacsúszott a bónusza...

komolyabb büntiben nem vagyok, viszont elismerem, h hibáztam. elvégre ez nem az én autóm, a párom szívességből kölcsönadta, és tényleg nem a popójából rántotta össze a verda árát, hanem spórolt rá pár évet.

a legnagyobb baja nem is azzal van, ha vezetem az autóját, hanem azzal, hogy a méltóságos úrnak busszal kell mennie dolgozni, ha én elviszem a kocsit... ha 22 évet kibírt autó nélkül, akkor bírjon már ki 2 napot :D

hamarosan én is veszek valami csotrogányt, h úgy húzhassam meg, ahogy akarom :D

2012. júl. 7. 00:28
 35/52 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és utolsó előtti!

Köszönöm a beszámolótokat! :) Kicsit megnyugtattatok. Én is tudom, hogy hibáztam, ez tény.

Na mindegy. Most megyek busszal a szüleimhez :D

2012. júl. 7. 06:58
 36/52 anonim ***** válasza:
44%
Ő meg ha nem mosogat el, viszi ki a szemetet, vagy mást ami az ő dolga, akkor büntiben lesz. Büntetése: neki kell csinálnia MINDEN házimunkát, mert a sajátjára lusta volt. Ja és ha ehetetlent főz, büntiből mindet meg kell ennie. Hányásig! :) jót kacagtam a párodon, meg az apján.
2012. júl. 7. 08:43
 37/52 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy normális,nem ovis vagy:D

Én idén télen párom szüleinek a kocsiját rendeztem át kissé.pincegarázs,nem látod hova tolatsz ki.Nem szoktam azt a kocsit vezetni,de párom és az apja is megittak 1-1 sört,igy mondtam legyen.Erre a hátuljával elnéztem a keritést és a kerités alját kintebb vittem.Lökháritó cserés lett,még jó hogy nem drága kocsi:)

Semmi hiszti nem volt,elvittem szerelőhöz,kicserélte,lefujta,párom papája még viccelődött is hogy nem állok be a garázsba,az eleje is karcos...:)

2012. júl. 7. 08:43
 38/52 anonim ***** válasza:
26%

Persze szokás szerint a nők nevetnek, mert ugye 99% életében nem volt még autótulajdonos meg nem törték meg a kocsiját.

Fordított helyzetben is így állnátok hozzá?

Én se adnám oda, szerencsétlen vagy, nem kell h összetörd a kocsit.

2012. júl. 7. 08:53
 39/52 anonim ***** válasza:
51%
Kifizeti b@szd meg! Amúgy nem összetörte, hanem megkarcolta. Okos vagy nagyon!
2012. júl. 7. 09:00
 40/52 anonim ***** válasza:
21%

1.Ismerem én ezt a megkarcoltam dolgot, a nők mindig "csak" megkarcolják:)

2.Teljesen mindegy mi baja lett, képtelen beállni egy garázsba, legközelebb majd a másikba megy bele, mert nyomorék.

Biztos, h nem adnám oda neki úgy, h egyedül vezet, főleg nem azért, h játsza a falujukban az eszét, h ő kocsival van.

2012. júl. 7. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!