Tegnap véletlenül rosszul tolattam be párom kocsijával a garázsukba, kicsit megkarcoltam. Párom és az apja szerint "büntibe" vagyok és nem vihetem el a kocsit sehová. Ez most normális?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:37
11/52 A kérdező kommentje:
Jó, párom sem haragudott, csak azért ezt nem vártam volna tőle... Az apja még ordibált is velem...
2012. júl. 6. 21:54
12/52 A kérdező kommentje:
Kedves 10.!
Lehet azt kellene, de még a szextől is elment a kedvem...
2012. júl. 6. 21:55
13/52 anonim válasza:
Nem lesz valami rózsás az életed egy ilyen kapcsolatban. Idáig általában a mamák voltak a kicsi fiújuk őrzői. Ez az első, hogy egy apa van ebben a helyzetben.Hiába, modernizálódunk.
14/52 A kérdező kommentje:
Sajnos az apja egy idegbeteg... Párom anyját is úgy kezeli, mint egy fadarabot...
2012. júl. 6. 21:59
15/52 anonim válasza:
"Véletlenül" nem lehet rosszul betolatni, simán elrontottad a műveletet.
Előfordulhat ilyen, napirendre kell térni felette nekik is.
16/52 anonim válasza:
Nem normális a bünti. Mondjuk szerintem az sem normális, hogy a párod odaadja a kocsit.
Legalábbis én senkinek nem adom oda. (pont az ilyen "balesetek" miatt)
17/52 A kérdező kommentje:
Most itt nem erről van szó, mert rögtön mondtam, hogy ki is fizetem!
2012. júl. 6. 22:02
18/52 anonim válasza:
Szerintem normális. Kárt okoztál, nyilván nem bízik benned ezek után. Nem kellene ezen megsértődnöd.
19/52 anonim válasza:
Az enyémet a férjem összetörte úgy, hogy meg is halhattam volna mellette. Örültünk, hogy élve megúsztuk, bevonták a jogsiját 3 hónapra és el volt intézve. Mi az, hogy bünti?! Ők még sohasem tettek hasonlót?
20/52 A kérdező kommentje:
De, csak ugye páromnak saját kocsija, az apja meg kb 20-al megy vele mindenhol...
2012. júl. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!