Meghallottam, hogy anyám és a barátnője a szexről beszélgetnek és azóta undorom van. Mit kezdjek ezzel?
Figyelt kérdés
Az élmenyeiket részletezték egymásnak, hallottam, hogy anyám elég undorító dolgokat mondott.márc. 25. 20:37
11/38 A kérdező kommentje:
Nem álltam ott tíz perceket, honnan szedted?
márc. 25. 21:06
12/38 anonim válasza:
Kérdező, a szüleinkkel kapcsolatos illúziókat fokozatosan veszítjük el.
Először talán akkor, amikor rájövünk, hogy hazudtak. Nincs se Mikulás, se Jézuska. Másodszor, ha rájövünk, hogy ők is emberek. Áthajtanak a piroson, nem fizetik be az adót, és igen, szexelnek is. Te most itt tartasz :)
13/38 A kérdező kommentje:
Na, akkor leírom mégegyzser, hátha célba ér: tudom, hogy mindenki szexel,képzeld tudtam, hogy ő is szeyel és nem azzal van baj, hogy a szexről beszélgettek, hanem az, ahogy beszélgettek róla mert hardcore dolgokat hallottam.
márc. 25. 21:12
15/38 anonim válasza:
11 onnan, hogy gondolom nem pár másodperc elmondani a szexuális èlmènye rèszleteit
16/38 A kérdező kommentje:
De én pár másodperc alatt is eleget hallottam.
márc. 25. 21:19
17/38 anonim válasza:
Majd ha felnősz, rájössz mégsem undorító.
Pár nap és túlteszed magad rajta.
18/38 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi lehet annyira hardcore, amit a barátnőjével beszél meg.
19/38 anonim válasza:
Örülj neki, hogy a te anyukád nem egy megkeseredett macskás nő, aki a szexuális frusztrációit a családján veri le.
Feltételezem apukáddal csinálja ezeket a “hardcore” dolgokat, ami megint csak jó, mert legalább még szeretik egymást, és nem a sárdobálás megy egész álló nap..
Szóval.. próbálj meg másra gondolni, és ne pörögj olyan dolgokon, ami nem rád tartozik.
20/38 A kérdező kommentje:
Rég elválták apámmal, és anyám tudtommal egyedülálló.
márc. 25. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!