Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghallottam, hogy anyám és a...

Meghallottam, hogy anyám és a barátnője a szexről beszélgetnek és azóta undorom van. Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés
Az élmenyeiket részletezték egymásnak, hallottam, hogy anyám elég undorító dolgokat mondott.
márc. 25. 20:37
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem álltam ott tíz perceket, honnan szedted?
márc. 25. 21:06
 12/38 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, a szüleinkkel kapcsolatos illúziókat fokozatosan veszítjük el.

Először talán akkor, amikor rájövünk, hogy hazudtak. Nincs se Mikulás, se Jézuska. Másodszor, ha rájövünk, hogy ők is emberek. Áthajtanak a piroson, nem fizetik be az adót, és igen, szexelnek is. Te most itt tartasz :)

márc. 25. 21:10
 13/38 A kérdező kommentje:
Na, akkor leírom mégegyzser, hátha célba ér: tudom, hogy mindenki szexel,képzeld tudtam, hogy ő is szeyel és nem azzal van baj, hogy a szexről beszélgettek, hanem az, ahogy beszélgettek róla mert hardcore dolgokat hallottam.
márc. 25. 21:12
 14/38 anonim ***** válasza:
71%
Mi volt annyira durva??
márc. 25. 21:16
 15/38 anonim ***** válasza:
69%
11 onnan, hogy gondolom nem pár másodperc elmondani a szexuális èlmènye rèszleteit
márc. 25. 21:18
 16/38 A kérdező kommentje:
De én pár másodperc alatt is eleget hallottam.
márc. 25. 21:19
 17/38 anonim ***** válasza:
88%

Majd ha felnősz, rájössz mégsem undorító.

Pár nap és túlteszed magad rajta.

márc. 25. 21:29
 18/38 anonim ***** válasza:
79%
Kíváncsi vagyok mi lehet annyira hardcore, amit a barátnőjével beszél meg.
márc. 25. 21:31
 19/38 anonim ***** válasza:
78%

Örülj neki, hogy a te anyukád nem egy megkeseredett macskás nő, aki a szexuális frusztrációit a családján veri le.

Feltételezem apukáddal csinálja ezeket a “hardcore” dolgokat, ami megint csak jó, mert legalább még szeretik egymást, és nem a sárdobálás megy egész álló nap..

Szóval.. próbálj meg másra gondolni, és ne pörögj olyan dolgokon, ami nem rád tartozik.

márc. 25. 21:37
 20/38 A kérdező kommentje:
Rég elválták apámmal, és anyám tudtommal egyedülálló.
márc. 25. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!