Szerintem anyám meghallotta hogy vibrátort használok. Mit mondjak, ha felhozza a témát? SOS
Figyelt kérdés
Multkor amikor itthon voltam előszedtem a vibrátorom és elkezdem használni. Időközben hazajött anyám h baj van e h nem veszem fel a telefont, de ugye a vibrátornak hangja van és szerintem meghallotta. Mert amikor lementem akk megkérdezte h én mit is csináltam az előbb. Nem tudtam hirtelen mit mondani ezért aztmondtam h tévéztem. Mivan ha rákérdez? Mit mondjak, ha felhozza a témát? Semmiképp sem akarom neki elmondani.2014. júl. 5. 18:41
1/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy újra felhozza. Nem tudom anyukád mennyire van képben, de az enyém biztos nem arra gondolna egyből, hogy a titkos vibrátoromat használtam éppen. Ha meg rákérdez, mi van abban, hogy maszturbálsz? Természetes és nem szégyenletes bűnt követtél el.
24N
2/12 anonim válasza:
ezt mond neki: kölcsönadom ha kell mami
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy emeletet lehallatszik.
4/12 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a választ:)
2. Hát nemhiszem h ezt fogom mondani:DD De köszi:)
2014. júl. 5. 18:47
5/12 A kérdező kommentje:
3. Hát lehet :) Csak akkor is ez kínos:P
2014. júl. 5. 18:48
6/12 anonim válasza:
Szerintem csak attól félt, hogy az övét használtad...
7/12 anonim válasza:
Lehet kapni kis kézi ventilátort. Mondd, hogy hűsítetted magad. Csak akkor sürgősen be kell szerezned egyet, ha kérné, mutasd meg neki.:)
8/12 anonim válasza:
Természetes dolog, anyukád is volt fiatal :) Kitudja, lehet ő is tart magának egy kishavert :) Nem fog rákérdezni, ha meg sejti, akkor mégúgyse. Direkt nem akar majd zavarba hozni téged. Lehetséges, hogy már el is felejtette az egészet :)
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy azért aggódik, hogy az övét használod? :D
10/12 anonim válasza:
"Lehet kapni kis kézi ventilátort"
Azért csak kellemesebb a vibrátor, mint a ventillátor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!