Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged el sokáig....

Anyám nem enged el sokáig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tehát 14/F vagyok és kb. Ha le is megyek 20 óráig max. Haverokkal és az eggyiknek az apjával el akartunk multkor menni egy Fradi meccsre oda semehettem pedig itt lett volna a közelben. (30 km)

Én nem akarok ilyen drogos szar discocba menni meg kocsmázni de szeretnék tovább lennt maradni haverokkal meg a barátnőmmel bár ő nem az az utcalány szóval vele nincs is gond sokat vagyunk eggyütt. Itthon nem tudok megmaradni mert a gép sajnos nem a szobámba van és egész nap nyomom a tabletem meg nézem a tv-t és nagyon unatkozom... :(

Talán amiért nem enged le h szeretek inni...vagy nem tudom...jah vagy h alsós tanár es azokról a (már bocsánat) de pisis 1.,2.3.,4.-es tanítványairól vesz példát.

Apámat nem érdekli kb. (Multkor 23 órakor értem haza le se szarta...anyám bezzeg ordibált h taknyos vagyok még meg stb.)

Apám le engedne de az meg olyan h egy papucs és állandoan h ne vesszen össze anyámmal ink mellé áll és ugymond nyal neki

Szóval h harcoljam ki h tovább lennt lehessek???

2014. júl. 3. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Apádat nem érdekli, lusta inkább veled veszekedni, inkább rádhagyja, anyukád meg próbál jó irányba terelni.
2014. júl. 3. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Vicces vagy. 14 évesen még te pisisezel le másokat, mikor még te is az vagy? Hogy harcold ki? Vállalj diákmunkát, segíts sokat otthon, viselkedj normálisan és tisztelettudóan a szüleiddel.
2014. júl. 3. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy, hogy ha 8ra kell otthon lenned akkor nem 11re érsz haza! Hogy bízzon meg benned anyukád? Ha 10ig lehetnél kint akkor 1re mennél haza? Viselkedj felelősségteljesen és megbízhatóan, akkor majd megkérheted, hadd legyél kint tovább.

Nekem 9re kellett otthon lennem 15-16 éves koromban (előtte nem jártam el nagyon) de mivel betartottam, így ha 10-11ig akartam maradni a barátokkal, azt is megengedték, mert már elnyertem a bizalmukat.

18/L

2014. júl. 3. 19:57
 4/14 anonim ***** válasza:
2.es vagyok.. Az anyám megnevezés mindent elárul. Diákmunkához fiatal vagy, de kint lógni meg nem, te ész? Egyébként aki akar dolgozni az megoldja, én is megtettem 14 évesen, csak a szülők nevén kell csinálni.
2014. júl. 3. 20:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is 14 évesen még este 8 után otthon a helyed.
2014. júl. 3. 20:33
 6/14 A kérdező kommentje:

hallod mond már hogyan mert eskü akartam menni dolgozni mit dolgoztal stb. mert nem hiszem el bocsi

2. azért mert nem vagyok egy puncsos gyerek mint te voltál gondolom...de ha neked így jobban tettszik anyukám...sajnos nem ismered ha ismernéd tudnád miért is vagyok vele bunkó ha vagyok....elrontja a gyerekkoromat...

egész nap üljek a szobámba és tanuljak kb. ezt akarja...most mond meg ez normális...és jó tanulo vagyok többnyire 5-ös 3 db 4-em lett év végén... :@

2014. júl. 3. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
ja, kamuzz még egy sort kérlek :DD
2014. júl. 3. 21:09
 8/14 A kérdező kommentje:
nem kamuzok miért is tenném...mondj vmi elérhetőséget küldök a bizimről képet is bár nem tudom miért kéne neked bizonygatnom...
2014. júl. 3. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék hogyan lettél négyes nyelvtanból.

Nem vagy puncsos... Hmm.

Szóval úgy gondolod, semmit nem kell tenned azért hogy engedményeket kapj. Nos, a való élet kicsit más.

Sőt, ha jól értem édesanyád bizalmát már elárultad, nem is kicsit.

Ez nem éppen érett, felelősségteljes viselkedés.

Tudod, ha úgy viselkedsz, mint egy hisztis pisis, akként is kezelnek.

Ez az ok okozati összefüggés.

Ha arra nem szolgáltatsz okot, hogy bízzanak benned, akkor nem is fognak.

Az élet már csak ilyen. Tenned kell azért, hogy jobb legyen.

2014. júl. 3. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Szórólapot hordtam. A szerződést anyáék nevében kötötték meg, de én hordtam így a fizut is én kaptam. Két évig csináltam ezt.
2014. júl. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!