Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged el sokáig....

Anyám nem enged el sokáig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tehát 14/F vagyok és kb. Ha le is megyek 20 óráig max. Haverokkal és az eggyiknek az apjával el akartunk multkor menni egy Fradi meccsre oda semehettem pedig itt lett volna a közelben. (30 km)

Én nem akarok ilyen drogos szar discocba menni meg kocsmázni de szeretnék tovább lennt maradni haverokkal meg a barátnőmmel bár ő nem az az utcalány szóval vele nincs is gond sokat vagyunk eggyütt. Itthon nem tudok megmaradni mert a gép sajnos nem a szobámba van és egész nap nyomom a tabletem meg nézem a tv-t és nagyon unatkozom... :(

Talán amiért nem enged le h szeretek inni...vagy nem tudom...jah vagy h alsós tanár es azokról a (már bocsánat) de pisis 1.,2.3.,4.-es tanítványairól vesz példát.

Apámat nem érdekli kb. (Multkor 23 órakor értem haza le se szarta...anyám bezzeg ordibált h taknyos vagyok még meg stb.)

Apám le engedne de az meg olyan h egy papucs és állandoan h ne vesszen össze anyámmal ink mellé áll és ugymond nyal neki

Szóval h harcoljam ki h tovább lennt lehessek???

2014. júl. 3. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nekem te ne adjál illemórákat mert te egy senki vagy a szememben"

Akkor miért is jössz gyk-ra idegeneket kérdezni?

Amúgy Hármaskánál a pont, szülőket nem rávenni kell dolgokra, hanem bizalmi kapcsolatot kell kialakítani velük. Az pedig valahol ott kezdődik, hogy ha tudván tudod, hogy nem fogsz tudni hazaérni a megbeszélt időpontra, akkor megemeled a telefont és beleböfögöd nekik, hogy bocs, késel/esetleg jóval 8 előtt megkérdezed őket, hogy jól elvagytok, maradhatsz-e még egy kicsit (és a megbeszélt időpont előtt 5 perccel hazaérsz), nem pedig éjjel 11-kor beszambázol és vállvonogatva hallgatod, ahogy ordít veled anyád.

Amíg ez nem megy, megbízhatatlan kis taknyos leszel a szemükben.

2014. júl. 3. 21:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Akkor ünnep volt...előre megbeszéltem h késöbb jövök...

Most komolyan ha nem enged le akk nyílván olyasmiért h elrabolnak vagy ilyesmi...mert tudja jol h nem drogoznék vagy stb.

Tehát 180 cm magas vagyok akkor mint a szüleim...sportolok tehát izmom is van (kosár)...haverokkal voltam...komolyan hány % esély van arra h elkap vmi pedofil vagy emberrabló...ezt ő sem gondolja komolyan

Akk miért nem enged le???

2014. júl. 3. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kis pisis vagy, azért nem engednek el. Nagy arcod van, itt idegeneknek is pattogsz és vered magad a 180 centidre.

Hálát adok az égnek, hogy az öcsém nem ekkora idióta.

Ha anyád azt mondja nyolcra legyél otthon, akkor addigra vonszold haza a hátsó feled. S talán akkor majd elhiszi, hogy szorult beléd némi tisztelet és valamennyire megbízható vagy. De amíg ennyire sem vagy képes ne pattogj.

Na meg nem is délután négykor kell elindulni otthonról, a tabletezés helyett járd az utcákat reggel tíztől. Vagy akár nyolctól és máris van egy bő félnapod a haverokkal.

Vagy, ha már ennyire unatkozol kérd meg anyukádat, hogy korrepetáljon helyesírásból, mert eltudom képzelni, hogy azok a kis pisis tanítványai szebben és választékosabban fogalmaznak, mint te.

2014. júl. 3. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem először is légy egy kicsit tisztelettudóbb a szüleiddel szemben és utána fordulj hozzájuk kéréssel. De ez fordítva is működjön.. hogy ők is tudjanak kérni tőled apróbb szívességeket, pl hogy segíts otthon. Jó tanács.. ne akarj egyből 11-ig kint lenni a haverokkal.. legyen kezdésnek fél kilenc, majd kilenc. Egyébként ha én szülő lennék én sem engednélek ki sokáig. 16/L
2014. júl. 5. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!