Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normálisan reagált anyukám?...

Normálisan reagált anyukám? Én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

Hazajött tegnap, és elkezdte mondani milyen napja volt. Mondtam hogy hagyjon békén mert nagyon rossz napom van. Sík ideg vagyok én megölöm magam. Aztán valami pénzt mondott, hogy rosszul számoltam a lakbért, aztán mondtam hogy majd holnap beszéljük meg igaz felemelve a hangomat.

Aztán azt mondta, hogy nem vagyok normális. Meg felhívta tesómat is, hogy én hasztalan vagyok nem csinálok egész nap semmit (3 napot dolgozok 12 órában, aztán van 3 szabadnapom). Itt ültem egymagamban nem tudtam mi mást csinálni.

Csak az idegesít, hogy ha valami bajom van sose kérdezi vagy faggat. Mindig csak az anyagi dolgok, mondja hogy nekem milyen jó, mindenem megvan stb.

A barátnőmnek 1x mondtam, hogy megölöm magam, azt mondta hogy ilyet sose mondjak felejtsem el az ilyen gondolatokat. Ellenben anyámnak nemegyszer mondtam ilyet, mikor ideges voltam és még feltuningolt valami hülyeséggel. Sose kérdezte meg mi a valós bajom. Neki annyi a minden = rend van itthon, van étel az asztalon akkor = minden rendben van. Nincsenek lelki gondok.

El akarok költözni, de még nem állok úgy. Tudom, hogy ez lenne a megoldás.

Szoktam ordibálni, de sosem török szét semmit, vagy kárt tenni valamiben vagy valakiben. Nincs saját szobám a nappaliban vagyok, egész nap a Mónika show megy, sokszor jobban felidegesítem magam itthon mint ha dolgoznék. Magánélet nulla.

Na mindegy igazából az a lényeg, hogy ha valakin látja egy szülő, hogy ok nélkül sík ideg. Akkor nem kéne akkor annak utána járni?

Volt hogy nem ettem egy napig, azt mondta hogy lusta voltam menni a boltba, holott akkor is nagyon magam alatt voltam. Akkor is mondtam, hogy nincs kedvem élni, nem érdekel az étel. Erre azt mondta, hogy lusta vagyok.

2024. márc. 21. 14:35
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Jártam, összevesztem vele. Ha kiváncsiak vagytok nézzétek meg a Joker című filmet. Sőt igazából maga a film szól az én életemről.
2024. márc. 21. 16:51
 22/38 anonim ***** válasza:
82%

"Úgy elvette az önbizalmam, hogy azóta sem próbáltam."

Gondolod, hogy minden szakács elsőre remekelt?

2024. márc. 21. 17:17
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

Addig a kommentig olvastam, hogy ahhoz, hogy elköltözz, tudnod kell főzni. Nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz.

Igen, te vagy a hülye. Nem tudok mást írni. Mostmár csak annak segítek, aki motivált. Te nem vagy. Panaszkodó tovább. Az mindent megold.

2024. márc. 21. 17:29
 24/38 anonim ***** válasza:
85%
Rizs, tészta, zöldségpárolás gyerekjáték. Fagyasztott húst, rántott sajt stb szintén nem lehet elrontani
2024. márc. 21. 17:40
 25/38 anonim ***** válasza:
79%
+1 pont a pszichologusra. De nem o fogja megvaltoztatni az eleted, max segit - es nem is anyad, aki viszont ugy fest, csak visszahuz. Te tudod megvaltoztatni az eleted, elso az elhatarozas. Nem tudom, hany eves vagy, de talan ideje elkoltozni.
2024. márc. 21. 17:49
 26/38 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem mindketten, de anyuka mar valszeg nem fog valtozni. Ha ilyen rossz hatassal van rad, el kell menni,hatha megnyugszol.
2024. márc. 21. 17:59
 27/38 anonim ***** válasza:
88%

Ne legyen kifogas a fozes.

En 22 evesen koltoztem el otthonrol, kb a teat is odaegettem es ezt nem dicsekvesbol mondom. Azota lett ferjem, gyereket varunk es megtanultam alap dolgokat.

Egy milanoit, lecsot sot egy huslevest sem bonyolult osszedobni. Paprikas krumpli, mirelit cucc krumplipurevel/hagymas krumplival is eleg konnyu. Levesek szinten.

2024. márc. 21. 18:37
 28/38 anonim ***** válasza:
92%
A mai világban, ahol a neten a recept lépésről lépésre le van írva, sőt, képek, videók vannak az ételek elkészítéséről ott mi a probléma? Nem tudsz olvasni?
2024. márc. 21. 18:43
 29/38 anonim ***** válasza:
88%
Nem a fozes itt a baj.
2024. márc. 21. 18:47
 30/38 A kérdező kommentje:

A pszichológushoz egy idő után nem mentem, azóta úgy érzem ha nem is teljesen, de sokkal jobban a saját kezemben van az életem. Csak én segíthetek magamon. A pszichológus egy szerencsétlen b*lf*sz. Ott töltögeti ki a hülye teszteket. Az volt az utolsó dobása, mikor mondtam, hogy nincsenek barátaim. "keresse fel a régi iskola társait". Hölgyem, én utálom ezeket az embereket, életem legrosszabb évei voltak. Szívesen agyon is verném őket, de a törvény nem engedni, azt az egyet tehetem, hogy elfelejtem az iskolás éveket. Továbbléptem, ne hántorgassuk a múltat ez egy rossz ötlet volt. Aztán mondja: azért facebookon írjon rájuk nyugodtan facebookon, jó lesz beszélgetni.

Alapból nekem az osztálytársaim gazdagok voltak, nekem meg nem volt mit enni. 2 külön világ. Utálom a gazdagokat azóta. Azokat is akik normálisak.

Szóval ez a pszichológus olyan volt, hogy már akkor megvolt a következő válasza. Amikor még végig sem hallgatott engem.

2024. márc. 21. 19:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!