Mit tudok kezdeni azzal, ha anyám nem fogadja el a teltebb páromat?
A telt, kövér nőket szeretem, pont. Anyám viszont képtelen elfogadni, hogy a szép, tanult, sportos, tehetős fiacskája ilyen nővel van együtt.. arról nem is beszélve, hogy amíg csak az arcát látta képről, addig hüledezett, hogy mennyire gyönyörű párom van.
27 éves vagyok, külön élünk, saját lakásban, ritkán látogatjuk meg őket, de attól még az a ritka alkalom borzasztóan frusztráló. Néhány példát leírok.
Valamiért pl szörnyen meg van lepődve azon, hogy sokat eszik.. mintha nem lenne egyértelmű, hogy nem a napfénytől nagyobb. Olyanokkal jön (persze csak nekem mondja), hogy nem lesz-e így rosszul, nem-e fog fájni a hasa, stb, de már neki is tett megjegyzést.
A másik, hogy az utóbbi időben feljött rá egy pár kiló még, amire az volt a reakciója, hogy figyeljek oda rá, mert már így is túl kövér volt, és nagyon nagy baj lesz.
Értem, hogy aggódik, de lassan már menni sincs kedvem. Ha rászólok, akkor megsértődik.
Van megoldás erre?
30, mint írtam, nyilván nem teszem szóvá. Csak tudni kéne olvasni.
Ettől még lehet véleményem, mert van tapasztalatom. Látom, mennyi kapcsolatot (és pénztárcát) nulláz le egy betegség.
Jó sok komment érkezett, mindnek örülök, jöhetnek még.
Egyébként - nem mintha számítana, de - nem pár kilóról van szó, tippre 120-140 között bárhol lehet.
Nem baj ha kövér meg, hogy nélküled is az lenne. Itt alapból a hölgy felfogásával is gondok vannak. Oké hiszen ne legyen mindenki fittness majom meg 30 kiló DE! egészséges kereteken belül kéne maradni. Mert van a " cuki, szexi hájacska" meg van a " egészségtelen ,gusztustalan"
120-150 kilóval már jócskán a gusztustalanba esik már bocs.
Én sem vagyok vékony sőt 70 kg vagyok akkora belem van, mint egy ház de azért próbálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!