Joseph19790513 kérdése:
Egy olyan problémám van hogy a gyerek 1 Samsung GT S5230 telefont jelszóval levédte és nem tudja mit adott meg (elfelejtette) ilyenkor valamit lehet kezdeni vele? Jó lenne nekem melóba de nem fogadja el az én sim kártyámat. Megoldás?
Figyelt kérdés
Sim jelszót kér a sim pin után. Megoldás van erre és ha igen akkor mi, vagy kuka a telefon?2014. jan. 20. 14:48
1/3 anonim válasza:
Nem kéne taknyosoknak a kezébe adni ilyen dolgokat még nem tudja mit csinál!
2/3 A kérdező kommentje:
Figyelj te s...fej nem a te WC illatu szádra voltam kíváncsi,inkább nyelt volna le anyád.Kit taknyozol le te ba...arcu,hogy csapkodjanak arccal 1 nagy far...oz.P...fejü!!!Amugy megoldottam már ugy hogy bef.....od!!!
2014. jan. 21. 12:12
3/3 anonim válasza:
Tudom, hogy most dühös vagy, de ne mérgelődj, vidd be a mobilszolgáltató boltjába a telefont. Valószínűleg szoftvert kell rajta cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!