Egy 14 éves gyereknek mi szüksége van egy Samsung Galaxy Note 2-re?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 15:03
2/10 A kérdező kommentje:
Csak mert az egyik osztálytársam azt kapott karácsonyra és egész nap azzal dicsekedett a suliba.
2013. jan. 3. 15:08
3/10 anonim válasza:
Azt sem tudja, hogy mire képes az a telefon. Használni pedig annyit használ belőle kb, mint 1 50ezres telefont ha használna..
14éves létére pedig teljesen felesleges. Az ilyen szülőknek kellene 1 atyai pofon. Meg persze a gyereknek is, ha így erre veri, mert ez csak 1 telefon. Oké, hogy 160, de ha meglátnák 1 ilyet 1 14éves gyerek kezében, akkor bocsi, de kiröhögném.
4/10 anonim válasza:
Na...mondtam én, hogy csak vagizásra volt jó...
6/10 anonim válasza:
Ezek szerint nagyon jól kihasználja a "menőzés" és a "felvágás" funkciót. Mást gondolom nem sűrűn.
8/10 renato-n válasza:
Szüksége semmi,de ha megengedhetik maguknak hogy vegyenek ilyet és ért hozzá akkor miért ne?Mondjuk ahogy olvasom vagánykodik vele hát akkor neki épp nem való,de érted ha telik rá és kihasználja akkor miért ne?
10/10 anonim válasza:
Amúgy érdekes dolog, mert mindenki azt mondja itt, hogy fúú, felesleges, stb, viszont akiket élőben ismerek, azok azt mondják, hogy tetszik nekik. Oké, hogy nagy telefon, de megszokható a mérete szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!