Mit lehet kezdeni, ha a 10 hónapos babám nem akar/tud már szopizni, mert kevés a tej, de a tápszert meg nem fogadja el? Valakinek bevált valami?
Figyelt kérdés
Már minden étkezésre eszik rendes kaját, így nem éhes annyira, hogy elfogadja a tápszert... Most este már nem is szopizott egyáltalán. Éjjel szokott kelni, eddig úgy volt, hogy akkor szopizta a mennyiséget, ezzel meg is voltam elégedve, de pl tegnap este már csak alig - alig evett valamit, reggelire se bírtam rávenni, bezzeg a tejpépet azt tolta befelé... Tápszert egyáltalán nem fogadja el, kiköpi.2020. dec. 29. 21:47
2/10 anonim válasza:
És miért ragaszkodsz a tápszerhez?
3/10 A kérdező kommentje:
Mert egy éves korig kell vagy tej, vagy tápszer, megadott mennyiség, és én úgy érzem, hogy tejből sokkal kevesebbet szopizik, mint amennyit kellene.
2020. dec. 29. 22:00
4/10 anonim válasza:
De miért kell?
Ha eszik eleget (mást), normálisan fejlődik, én nem erőltetném.
5/10 Csicuki válasza:
Alapból el kellett volna kezdeni réges régen a hozzá táplalást hogy mire ide juttok lehetőség szerint tápszer nélkül tudjon enni a gyermek.
6/10 anonim válasza:
Mikor kezdtétek a hozzátáplálást?
Pohárból vagy kiskanállal sem fogadja el?
7/10 A kérdező kommentje:
6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, az 5-ös kommentet nem is értem, el kéne olvasni a leírást is... Cumisüveget és csőrös poharat próbáltam. Sima pohárból még csak vizet kap, mert az sokszor félrefolyik még.
2020. dec. 29. 23:06
8/10 anonim válasza:
Ha eszi a tejpépet, akkor szerintem semmi gond. Tulajdonképpen az is tápszer, csak sűrűbb.
9/10 Csicuki válasza:
Akkor ne tápszerezd adj neki rendes ételt amiket ő is meg tud enni esetleg még szereti is
Tudom hogy a mostani trend a tápszer de volt idő mikor azt mondták anyatejet semmiképpen ne adjunk a gyereknek XD
Ui: elolvastam amit írtál végig elsőre is
10/10 anonim válasza:
Nem értem miért ragaszkodsz a tápszerhez. Ha eszik mást jól, akkor abból is megkapja, amire szüksége van. Örülj neki, hogy már rendesen eszik. A nagyobbik gyerekem 23 hónapos koráig csak tápszert volt hajlandó enni, hidd el az sem jobb. Ne aggódj ennyire, 10 hónapos nem 3 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!