Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok kezdeni azzal, ha...

Mit tudok kezdeni azzal, ha anyám nem fogadja el a teltebb páromat?

Figyelt kérdés

A telt, kövér nőket szeretem, pont. Anyám viszont képtelen elfogadni, hogy a szép, tanult, sportos, tehetős fiacskája ilyen nővel van együtt.. arról nem is beszélve, hogy amíg csak az arcát látta képről, addig hüledezett, hogy mennyire gyönyörű párom van.

27 éves vagyok, külön élünk, saját lakásban, ritkán látogatjuk meg őket, de attól még az a ritka alkalom borzasztóan frusztráló. Néhány példát leírok.

Valamiért pl szörnyen meg van lepődve azon, hogy sokat eszik.. mintha nem lenne egyértelmű, hogy nem a napfénytől nagyobb. Olyanokkal jön (persze csak nekem mondja), hogy nem lesz-e így rosszul, nem-e fog fájni a hasa, stb, de már neki is tett megjegyzést.

A másik, hogy az utóbbi időben feljött rá egy pár kiló még, amire az volt a reakciója, hogy figyeljek oda rá, mert már így is túl kövér volt, és nagyon nagy baj lesz.

Értem, hogy aggódik, de lassan már menni sincs kedvem. Ha rászólok, akkor megsértődik.

Van megoldás erre?

márc. 20. 14:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
Én meg sovány vagyok, ez sem tetszett egyik anyósnak se természetesen
márc. 20. 15:27
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Ritkitani kell akkor a kapcsolatot és ki kell hagyni az etkezeseket nála.
márc. 20. 15:57
 13/35 anonim ***** válasza:
76%

Persze a legfontosabb, hogy te elfogadd a párodat olyannak amilyen.

Viszont azért nem mindegy hogy valakin pár kg súlyfelesleg van vagy 20-30 kg. És nem csak a kinézetre kell gondolni, hanem az egészségre is. Lehet anyukád emiatt aggódik.

márc. 20. 16:06
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

"A telt, kövér nőket szeretem, pont."

Tehát nyilvánvalóan nem pár kiló felesleg.

márc. 20. 16:17
 15/35 anonim ***** válasza:
29%

9es!

Pasim nincs,de párom az van! Nem feltétlen más miatt kell változni!

Őt nem zavarja engem igen! Mi ebben a döbbenet?

márc. 20. 17:02
 16/35 anonim ***** válasza:
9%
Mit flexelsz itt a fétiseddel?
márc. 20. 17:10
 17/35 anonim ***** válasza:
55%

Anyucinak valójában nem az a baja, hogy a szép, tanult, sportos, tehetős fiacskája telt nővel van együtt.

Anyucinak valójában az a baja, hogy a szép, tanult, sportos, tehetős fiacskáját elszerették és egy másik nő fontosabb helyre került az életében, mint ő.

Nincs megoldás, ezt neki kell feldolgoznia. Tudj kiállni a párodért és magadért, és ne reménykedj túl sok jóban.

márc. 20. 17:14
 18/35 anonim ***** válasza:
56%

"Anyucinak valójában az a baja, hogy a szép, tanult, sportos, tehetős fiacskáját elszerették és egy másik nő fontosabb helyre került az életében, mint ő."

Ez csak amolyan alap nélküli feltételezés.

márc. 20. 17:18
 19/35 anonim ***** válasza:
36%

Nekem lányom van, nem fiam ugyan...

Szerintem én se tapsolnék örömömben. Nyilván nem szólnék, mert semmi közöm hozzá, de látom magam körül, mennyi eü gondot jelent a túlsúly viszonylag fiatal nőknek. Most csak ó, pár kiló még felszaladt, de a pasimnak tetszik, pár év múlva meg repülnek a százezrek az orvosnak meg a patikának, mert nem sikerül teherbe esnie.

márc. 20. 18:22
 20/35 anonim ***** válasza:
22%
Ettől a kérdéstől megéheztem.
márc. 20. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!