Miért nem engedik, hogy neveljek néhány haszonállatot egy lakatlan parasztház területén, ahol még WC sincs, csak a víz van bevezetve?
A közel 80 éves szüleim erőszakosan tiltják, hogy pár haszonállatot tartsak egy lepusztult ingatlan területén.
Az ingatlan tulajdonosa én vagyok, ők csak a haszonélvezők.
Korhadt, beteg fák vannak a parti részen, nincs már ott semmi érték, vagy gyümölcs.
Fenyegetnek, ha oda viszek állatokat, pl. egy-két kiskecskét leszúrják, stb...
Nem nyúlhatok ott semmihez, ők akarják megmondani, mit tehetek és mit nem. Csak takaríthatok, meg a kertben gyomlálhatok. Akármi kacatot ki sem dobhatok, mert megy az ordibálás, ha észreveszik. Nem tudok ott tisztítani, szelektálni. Ragaszkodnak a behordott, hasznavehetetlen kacatjaikhoz, amiket már soha nem használnak. Pl. rozsdás ablak keret, törmelékek, stb.
Féltékenységet, demenciát és visszahúzást tapasztalok.
Szeretnék gazdálkodni, de nem engedik. Csak papíron vagyok tulajdonos, a gyakorlatban már nem engedik. Mit lehetne tenni?
Várjak, míg meghalnak? Az én éveim is mennek...és már unom a bolti csirkét és a vizes tejet...
25-ös: Ott nem lehet pihenni, csak egy igénytelen embernek, talán.
Én ott nem tudok pihenni, amikor rengeteg dolgot kellene csinálni. Ahová nézek, minden rom és kosz. Apám egy trehány ember, aki a nyers trágyát beleforgatta a földbe, ezzel kiégetve a lágyszárú növényeket. Ő egy tudatlan városi 'paraszt' és tőlem még a levegőt is irigyli.
"Teljesen igazad van. Nagyon jól látod. Átvertek!"
Biztosítottak, hogy egyedül a tiéd lesz majd, nem kell osztozkodnod a testvereddel. Szánalmas vagy.
28-as: Üknagyapám vett egy telket, amin már volt házalap! Arra a házalapra húzta fel a falakat.
Kb. két évvel ezelőtt lomtalanítottam a padlást, akkor kint volt az anyám is és nézte a kukákat, hogy mit dobok ki.
Felesleges kötözködni, de ha érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor inkább ne foglalkozz a témával. Szeretnék hasznos, építő kritikákat olvasni, amiből tanulhatok.
38-as: Nekem most dolgoznom kellene, de annyira levagyok bombázva lelkileg, hogy nem megy...
Kb. két éve kidobtam egy öreg rongyos, gyerekbabakocsit a padlásról, azt a kis gurulósat, ami kb. 1000ft újonnal a kínainál. Ezt az anyám észrevette és amit kaptam..., remegett még a ház is.
42-es: Miért vagyok szánalmas? Nem értem a logikádat!
Az egyik testvér alkoholista, börtönviselt, aki korábban kifosztotta a házat!
A másik testvér egy nemtörődöm alak, akit csak a pénz érdekli, dolgozni nem! Ne ítélkezz, nem vagy a helyemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!