Huszonéves friss házasok vagyunk. Megvegyünk egy régi parasztházat elég kevés pénzért (viz, gáz nélkül) vagy menjünk albérletbe?
Megkérdezhetem, hogy mennyi az az elég kevés pénz??? Csak mert olcsón olyat is tudtok venni, amiben víz és gáz is van, legalábbis felénk...
Egyébként az előttem szólónak igaza van, a gáz, meg a víz bevezetése iszonyat sok pénz...rengeteg...
Inkább egy kicsivel többért vennék olyat, amiben ezek már benne vannak.
Egyébként mi is egy régi parasztházat vettünk meg olcsón, szépen újítgatjuk is, lassan, de biztosan haladunk. Mi előtte 3,5 évig albiba voltunk, rengeteg pénzt kidobtunk rá, és semmi látszata nem volt, ráadásul a főbérlő át is cseszett. Mindketten nagyon bánjuk, mert azt a pénzt rakhattuk volna már a sajátunkba. Mindegy, mostmár visszacsinálni nem tudjuk. Most jó, hogy sajátban vagyunk, akkor is, ha nem tökéletes.
Szia!
Hol szeretnétek házat venni? Én épp próbálom az enyémet eladni -> egy nagyon olcsó eladó ház (Vas megye), amiben benne van a viz, gáz, villany, telefon, néhány bútor. Idővel persze majd kell rajt felújítást csinálni.
Ha érdekel, irj privátba!
Ja és a kérdésre válaszolva, ne menjetek albérletbe semmi pénzért, azt a pénzt az ablakon szórod ki! Én soha nem mennék albérletbe! Inkább indulok szűkösen egy házban, és lassan alakulgat majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!