30 évesen mennyire gyakori egy "új szerelem" a régi helyett?
Figyelt kérdés
Úgy értem ilyen korban az emberek többsége mer váltani, és elhagyni a párját másért vagy inkább marad a megszokottnál?2011. nov. 15. 21:18
1/7 anonim válasza:
Szerintem pont ez a kor, amikor még biztosan érdemes vmi jobb reményében kilépni a sz.rból. Legalábbis nálunk ez volt. A férjem ennyi idősen vált el 8 év házasság után (nem miattam, jóval később ismertem meg :) )
2/7 anonim válasza:
Na, ez aztán jó értelmes mondat lett :))
Szóval a férjem 30 volt, mikor az exfeleségétől elköltözött, én csak ezután ismertem meg.
3/7 anonim válasza:
42 évesen léptem ki egy 10 éves kapcsolatból, pedig senkim nincs, egyedül vagyok.
4/7 anonim válasza:
32 évesen léptem ki egy sz.r kapcsolatból 2 gyermekkel, 34 évesen pedig újra férjhez mentem egy csodálatos emberhez, s van egy 4 hónapos közös kisfiunk is. Inkább léptem, minthogy az egész életemet úgy éljen le, már árnyéka sem voltam önmagamnak, nem úgy mint azóta...
5/7 anonim válasza:
Éppen ilyenkor érdemes váltani! 30 évesen még nincs világvége, sőt!
7/7 anonim válasza:
Csak új szerelem miatt ne, főleg ne, ha gyerekek vannak! Az új is elmúlik. Ha ölitek egymást, utálod, akkor meg új szerelem nélkül is lépni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!