Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért elfogadottabb, ha egy...

Miért elfogadottabb, ha egy nő van, szoros-napi szinten beszélő kapcsolatban az anyjával, mint egy férfi?

Figyelt kérdés

Szerintem mind tudjuk, hogy jellemzően a feleség családjával szokott szorosabb lenni a kapcsolat, pont amiatt, hogy a nők általában a saját anyjukat részesítik előnyben, míg a férj anyja a rossz anyós, aki állítólag mindenbe beleszól.

Miért van az, hogy ha a feleség számol be mindennap az anyjának arról, mi történt vele és kikéri a véleményét, akkor az rendben van, de ha a férfi teszi ugyanezt, máris megkapja, hogy anyuci pici fia, meg nem vált le és hasonlók? Miért baj, ha egy férfi ugyanúgy szereti az anyjàt, mint egy nö, ugyanúgy megbeszéli vele a dolgokat?

Miért akarja sok feleség elmarni a férjét a családjàtól?

Csak azt ne írjátok, hogy nem létezik ez a kettős mérce :D

2024. márc. 16. 22:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%

Azért, mert a nő és az anyja nem szerelmesek egymásba. Pártatlan tud maradni az anya. Nem avatkozik bele a dolgokba.

A férfi anyja teljesen bele van buzulva a fiába. Akármit mond neki a fia, ő ártatlan, hibátlan, egy isten. A menye egy ótvaras ribi, egy semmirekellő, mindent rosszul csinál, semmihez se ért, minden vitát ő okoz, stb. Meny = főgonosz.

Ha van valami gond, akkor rögtön bíztatja a fiát arra, hogy költözzön vissza haza, ott mindig van helye, Xy falubeli pitsah még szingli az jobb választás lenne.

Egy kezemen meg tudom számolni hány normális fiús anyát ismerek a környezetemben.

Mind ilyen lokaszté szindrómás hibbant. Maguknak nevelék a fiúkat.

2024. márc. 17. 08:34
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem már nem él anyukám, a nagynénémmel viszont nagyon jó a kapcsolatom. Anyósom nekem idegen. A férjemnek se jó a kapcsolata vele, sőt, ő kérte, hogy ne bizalmaskodjak az anyjával, mert amilyen, előbb utóbb bajunk lesz belőle. Viszont anyósomnak vam lánya is, aki pont ugyanolyan mint ő, egymásba is vannak bújva folyton.
2024. márc. 17. 08:41
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem zavar, ha minden nap beszélnek, de amikor minden nap 1,5 órán át (exem), na, az piszkosul zavart.
2024. márc. 17. 10:21
 24/28 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos sok fiús anya a fiát párkapcsolati potleknak használja, mert egyedülálló vagy szar a házassága. A lányával ezt nem tudja megtenni. Nálunk is igy van. Anyam elfogadta, hogy családot alapítottunk, tamogat, segít. A férjem anyja oriási hisztit csapott mar arra a hírre is, hogy összeköltöztünk, engem megismerni se hajlandó, mert "elmartam" a fiát. Az unokáira se kíváncsi. Most akkor mondd meg, kitől kerjen az ember tanácsot. A férjem se az anyjátol fog, elhiheted.
2024. márc. 17. 10:43
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
24. Ismerős. A férjem anyja ott borult ki, mikor a férjem megkérte a kezem. Mert minek kapkodni? Az esküvőt szétcincálta, el se jött. Aztán azóta pörög azon, hogy miért nem költözünk hozzá (35 négyzetméterre, egy szobába...), mert ő így hogy tartsa a kapcsolatot a fiával, ha én nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni? A férjem 18 éves korától nem lakik otthon, ritkán találkoztak előttem is, mert az anyja egy pióca, rátelepszik. De nyilván mindenért én vagyok a hibás.
2024. márc. 17. 10:56
 26/28 anonim ***** válasza:
62%
23-as: na, pont erre az ilyen 1,5 órás üres locsogásokra gondoltam, amiért le lettem pontozva a vérbe...
2024. márc. 17. 11:13
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
24-es: óóóó, nőkből is van csomó hülye empata, akit az anyja simán használ barátnő, vagy akármilyen pótléknak... Tudnék erre példát mondani dögivel...
2024. márc. 17. 11:14
 28/28 anonim ***** válasza:
62%

Facebookon van egy csoport:

The boy moms are getting weird and incesty again

Na az tele van azzal, miért gáz ez.

2024. márc. 17. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!