Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülők miért gondolják...

Egyes szülők miért gondolják azt hogy ha eltartják a felnőtt gyereküket joguk van beleszólni az életükbe is?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemista lány vagyok. A szüleim szorgalmazták a diplomát, szerintük a legfontosabb a tanulás. Eddig jól is ment, szerencsére anyagi gondjaink sose voltak, így egyertelmű volt nekik ez a felállás. Csak a legfontosabbakra költök, sose szórram a penzt bulizasra stb... ennek ellenére képtelenek tudomasul venni hogy magánéletem. Ezért nyílván úgy alakult hogy egyre ritkábban szamoltam be róla kikkel hol vagyok.

A legutobbi vita alkalmával világossa valt szamukra hogy kivel megyek randizni es kikészültek, mert szerintük nem hozzám való,és hogy ezt meg fogják akadályozni, mert hogy en az ő kenyerüket eszem.

( a ferfi egyebkent teljesen normalis, dolgozó ember, evek óta ismerik a városból, az a konkret bajuk hogy elvált és gyerekei vannak, ezen kívül fogalmam sincs emberileg mi a bajuk vele)

Főleg hogy randira mentem, ismerkedni, nem pedig házasodni.

Szülők véleményére vagyok kíváncsi akiknek felnőtt gyereke van!

Ez a kontroll ezek szerint így fog maradni?

Eddig úgymond minthagyerek voltam a családban, csináltam akit elvártak, és most úgy tesznek mintha valami szégyenteljes dolgot művelnék.

márc. 15. 19:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
5%

39.

"mikor átjövök egy magyar fórumra"

Miért? Román vagy?

márc. 19. 16:59
 42/45 anonim ***** válasza:
40%
39es, ha olyan elmaradott, lepukkant ország akkor ne gyere magyar fórumra se, maradj a te tökéletes országodban:-) De az országba se tedd be a lábad soha kérlek.
márc. 20. 05:35
 43/45 anonim ***** válasza:
63%

42:

az a vicc, h még annyi eszed sincs, hogy legalább ne írj olyan kommentet, ami a magyarokra jellemző negatív sztereotípiákat erősíti.

Te max. a családtagjaidnak mondhatod meg, hova menjenek, nem nekem.

Azt meg sehol nem írtam, hogy külföldön élnék, de ugye akiknek a kérdés értelmezése és érdemi megválaszolása gondok okoz, azoknak miért pont a hozzászólások mennének?

Az meg nem én állítom, h elmaradott, hanem mondjuk a gazdasági mutatók, statiszkikák.

látod látod..ez a kérdés is annyira jellemzően magyar, h hihetetlen.

velem együtt kb. 3 ember fogta a fel a kérdés lényegét, de többieknek pár sor értelmezése is óriási gondot okoz, de az azért nem akadályozza meg őket abban, hogy fölényeskedjenek meg kiosszanak másokat :D

pont erre céloztam. a magyarok többsége nagyszájú, de jóval szerényebb tudású, mint egy random külföldi.

márc. 20. 06:31
 44/45 anonim ***** válasza:
14%

43.

Jól van géniusz, a beszólóknak is lejött, hogy te külföldi platformokon is osztod az észt, úgyhogy haladhatsz tovább, ha nem tetszik a légkör. :D

márc. 20. 17:07
 45/45 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a szülőknek semmi közük a felnőtt lányuk magánéletéhez. Másrészt az, hogy valaki valakivel randizik, az nem jelenti azt, hogy egymással akarják majd az életüket leélni. De ha igen, mit zavarja ez a szülőket?

Másrészt ezer oka van annak, ha valaki elválik. Azt hittem, nálunk már kiment a divatból az elváltak megbélyegzése, tévedtem. Miért, jobb lett volna, ha marad a férfi a rossz házasságában?

ápr. 19. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!