Velem van a probléma ha sokmindent eltitkoltam, és még titkolok is a szüleim előtt?
Mar 2 gyerekes anyuka vagyok, jelenleg elvált. Konkrétan a párkapcsolatomról van szó aminek tudom hogy nem örülnenek. (Egyébként korkülönbség miatt) Ezért konkrétan inkabb nem is szólok nekik, mivel az előző kapcsolatomnak csúnya vége lett, es ezt a szüleim az elején már "megmondták" hogy nem olyan ember aminek tűnik. Ez be is igazolódott. Viszont mivel ismerik az új férfit az életemben tudom hogy ugyanez lesz a minta... es nincs kedvem ezt hallgatni hogy miért ő, miért így csinálom, stb...
Nagyon sokat segítettek nekem a válás alatt, és jelenleg is, ezért úgy érzem hogy el kéne nekik momdani, viszont a másik részről nem értenék meg hogy azzal vagyok akivel...
Őszintén nem tudom hogy velem van a baj vagy velük...
Magyarul egyszer már megütötted a bokád, most mégis másodszor is elkövetsz valami hasonló hibát.
Nincs veled baj, VISZONT a gyerekeidet miért teszed ki a saját infantilizmusod következményeinek?
De persze, ha elhagy ez a pasi is, ne a szüleidhez menj, hanem oldd meg felnőttként.
Mert az lesz a szép, hogy esetleg majd egyszerre a nyakukba zúdítod a sok szrt, amiről eddig nem is tudtak, és elvárod, vágjanak jó képet hozzá, esetleg fogadjanak be.
Nem te volnál az első ;)
Szűkítsd a minimálisra a kapcsolatot, amennyire feltétlenül szükséges. Pl ha akarod,bevásárolhatsz helyettük.
Ha olyan személyes infóid vannak magadról,amitől félsz,hogy bántanának, akkor azt ne add ki nekik. Önvédelem. Amitől félsz,hogy sérülnél/sérülhetsz, azt ne mondd el nekik.
#17 az oké amit írsz de ha már segítettek a váláskor annyit azért még érdemelnének a szülők hogy a kérdezőtől tudják meg ne egy random embertől
Persze ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!