Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a probléma ha...

Velem van a probléma ha sokmindent eltitkoltam, és még titkolok is a szüleim előtt?

Figyelt kérdés

Mar 2 gyerekes anyuka vagyok, jelenleg elvált. Konkrétan a párkapcsolatomról van szó aminek tudom hogy nem örülnenek. (Egyébként korkülönbség miatt) Ezért konkrétan inkabb nem is szólok nekik, mivel az előző kapcsolatomnak csúnya vége lett, es ezt a szüleim az elején már "megmondták" hogy nem olyan ember aminek tűnik. Ez be is igazolódott. Viszont mivel ismerik az új férfit az életemben tudom hogy ugyanez lesz a minta... es nincs kedvem ezt hallgatni hogy miért ő, miért így csinálom, stb...

Nagyon sokat segítettek nekem a válás alatt, és jelenleg is, ezért úgy érzem hogy el kéne nekik momdani, viszont a másik részről nem értenék meg hogy azzal vagyok akivel...

Őszintén nem tudom hogy velem van a baj vagy velük...

márc. 12. 22:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Na ja, utolsó, aztán mikor beüt a baj, milyen jó, mikor egyszerre zúdul minden a szülők nyakába, amiről addig nem is tudták.
márc. 13. 08:11
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Magyarul egyszer már megütötted a bokád, most mégis másodszor is elkövetsz valami hasonló hibát.

Nincs veled baj, VISZONT a gyerekeidet miért teszed ki a saját infantilizmusod következményeinek?

márc. 13. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

De persze, ha elhagy ez a pasi is, ne a szüleidhez menj, hanem oldd meg felnőttként.

Mert az lesz a szép, hogy esetleg majd egyszerre a nyakukba zúdítod a sok szrt, amiről eddig nem is tudtak, és elvárod, vágjanak jó képet hozzá, esetleg fogadjanak be.

Nem te volnál az első ;)

márc. 13. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 pláne úgy hogy nem is tudtak róla hogy van valakije
márc. 13. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utólag én is igazat adok a szüleimnek, de persze nem mondták el, hogy miért nem jó amit csinálok, de azt hiszem olyan fiatalon és naivan meg sem értettem volna.
márc. 13. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Szűkítsd a minimálisra a kapcsolatot, amennyire feltétlenül szükséges. Pl ha akarod,bevásárolhatsz helyettük.

Ha olyan személyes infóid vannak magadról,amitől félsz,hogy bántanának, akkor azt ne add ki nekik. Önvédelem. Amitől félsz,hogy sérülnél/sérülhetsz, azt ne mondd el nekik.

márc. 15. 23:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha úgy érzed, így a jobb, akkor legyen így. Majd ha eljön az ideje, elmondod. Felnőtt ember vagy, nem tartozol ilyesmiért sem magyaràzattal. Nyilvàn oka van annak, ha az ember nem meri vagy nem akarja elmondani. Én is voltam ilyen helyzetben, és hiàba mondogattàk màsok nekem, hogy mondjam meg, nem tettem, mert én tudtam, hogy megvan az oka, hogy miért nem mondom el, és azt is én tudtam, mikor jött el az ideje, hogy elmondjam.
márc. 16. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 az oké amit írsz de ha már segítettek a váláskor annyit azért még érdemelnének a szülők hogy a kérdezőtől tudják meg ne egy random embertől

Persze ez csak az én véleményem

márc. 16. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!