Velem van a probléma ha sokmindent eltitkoltam, és még titkolok is a szüleim előtt?
Mar 2 gyerekes anyuka vagyok, jelenleg elvált. Konkrétan a párkapcsolatomról van szó aminek tudom hogy nem örülnenek. (Egyébként korkülönbség miatt) Ezért konkrétan inkabb nem is szólok nekik, mivel az előző kapcsolatomnak csúnya vége lett, es ezt a szüleim az elején már "megmondták" hogy nem olyan ember aminek tűnik. Ez be is igazolódott. Viszont mivel ismerik az új férfit az életemben tudom hogy ugyanez lesz a minta... es nincs kedvem ezt hallgatni hogy miért ő, miért így csinálom, stb...
Nagyon sokat segítettek nekem a válás alatt, és jelenleg is, ezért úgy érzem hogy el kéne nekik momdani, viszont a másik részről nem értenék meg hogy azzal vagyok akivel...
Őszintén nem tudom hogy velem van a baj vagy velük...
Igen,veled van a baj!
Mégpedig azért mert semmiből nem tanulsz!
#2 szerintem úgy értette a kérdező hogy megint mondják majd a szülők hogy nem hozzá való ezt akarja elkerülni
Ami szerintem nagy butaság mivel eleve ismerik/tudják kiről van szó tehát van közös ismerős
Így ha kiderül (márpedig kifog) eleve mínuszról indul a jelenlegi párod
Ja és igen veled van a gond tudod hogy segítenek ha bajban vagy,nehezebben alakul az életed annyit megérdemelnének hogy légy őszinte
Meg kell tanulni dolgokat.
Pl ugyanazt a hibát nem követed el.
Emellett: miért fáj elismerni azt, hogy valaki másnak igaza van?
Megesik, tévedünk. Emberek vagyunk.
Mindegy, hogy szüleid vagy sem azok, akik kimondják igazukat, ami megvalósult.
Fura, engem nem hatott meg, nem bántott sosem az, ha valakinek igaza van és tévedtem.
Sőt átállok az illető meglátására s igazat adok.
Nekem is volt olyan exem, akit ellenzett pl anyum. A későbbiekben pedig a mondandóm: miért nem beszéltél jobban le róla?
Válasza: mert a te életed, én csak a véleményemet mondtam.
Ez van.
Merd elismerni hibádat, s befogadni a másik igazát, főleg ha az beigazolódik.
Ilyen nincs összetett témákban, hogy velem vagy vele van gond. Attól függ kinek a szemszögéből nézzük. Erre így nem tudok válaszolni sajnos.
Lekotelezve érzed magad, de a kapcsolataid nem tartoznak másra. Úgy gondolom joguk van tudni, de beleszólni már nem. Az előző kapcsolatban felismerték a problémás személyt. Volt erre ötven százalékuk. Ez nem jelenti azt, hogy a következő is bejön. Figyelj a jelekre és rájössz kivel folytatol viszonyt.
Féltenek, aggódnak.
Ha van alapja hogy a jelenlegi párod miatt is aggódnának - és ezt nem feltétlenül a nagy korkülönbség alapozza meg - lehet el kellene gondolkodni a párkapcsolat folytatásán, vagy azon: mit hibáztál az előző kapcsolatban, mi az amit észre kellett volna venni, ehhez képest a jelenlegi milyen.
A helyedben nem számolnék be arról hogy mivel jársz össze. Természetesen ha már 1-2 éve tart a kapcsolat akkor beszámolnék róla említés szintjén.
Addig is:
Szüleid: - Van valakid kislányom?
Te: - Nincs senkim mert a gyerekek nevelésében mellett nincs időm/nem találok alkalmas embert.
Sose értettem hogy miért van az emberekben állandó közlési kényszer. Mi a fenének akarod az orrukra kötni hogy kivel jársz össze dugni
Ezért nem értem, miért kell mindig, mindent beleszólásnak venni. Nem jártál volna jobban, ha figyelembe veszed, mit mondanak, kicsit jobban vigyázol, és akkor esetleg nem két gyerekkel maradsz egyedül?
És miután kiderül, hogy nem rosszat akartak, hanem segíteni, még mindig ők a rosszak, akik előtt titkolózni kell?
8, a kzlési kényszerről annyit, hogy a lépcsőházban jópár éve megöltek egy nőt. évek óta együtt élt egy pasival. A szülei jelentették, hogy eltűnt, egyedül élt, stb. Mire eljutotak oda, hogy nem is ott kellkeresni, ahol a szülők tudják, a pasi rég hét határon túl volt, a mai napig körözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!