Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a szüleid el...

Mit tennél ha a szüleid el akarnának menni az exfeleséged esküvőjére?

Figyelt kérdés
Jövő héten lesz az exem esküvője, mire a szüleim is hivatalosak. Mondtam nekik, hogy elég undorító húzás lenne tőlük ha elmennének, de ők ugyanúgy készülnek, vásárolgatnak meg ilyenek, nem érdekli, hogy nekem hányingerem van attól a nőtől meg az új faszijától. Főleg anyám a hangadó, ő beszélte rá apámat. Mit tegyek, hogy leállítsam ? Vagy szóba se álljak vele azok után ha elmennek az eskűvőre?

2024. márc. 4. 13:28
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj kedves kérdező, hogy úgy viselkedsz mint egy hisztis kis gyerek.

Ha gyereked is van, akik ott lesznek akkor evidens, hogy a nagyszülők is megjelennek.

Én nőké t elmentem az ex férjem esküvőjére mert meghívott. Pedig gyermekünk sem volt. A legjobb barátom a volt férjem, és örültem neki, hogy megtalálta a boldogságot.

Hasonlóképpen ő is eljött az én esküvőmre. Senkinek nem volt semmi kifogása.

Nőj fel.

2024. márc. 4. 15:17
 22/47 anonim ***** válasza:
32%
Mondanám bezárom utánatok az ajtót mikor elmentek.
2024. márc. 4. 15:34
 23/47 anonim ***** válasza:
79%
Ha unoka van, akkor teljesen normális dolog, hogy elmennek. Te is a magad oldala helyett inkább azt nézhetnéd, jó-e a gyereknek, ha a nagyszülei részt vesznek ezen az eseményen. Nyilván az a valószínű, hogy jó neki. Próbálj kevésbé önzőn hozzáállni.
2024. márc. 4. 15:37
 24/47 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk, ha a nagyszülőket hívja, akkor már az apát (a kérdezőt) is elhívhatná. Ha már az unokák adják mindennek az apropóját.

De az is lehet, hogy ők ingyen bébiszitternek vannak odahívva, hogy a nő akadálytalanul bulizhasson.

2024. márc. 4. 15:37
 25/47 anonim ***** válasza:
25%
Csalt téged és most ahhoz megy hozzá? Ez esetben teljesen igazad van. Vagy másért váltatok?
2024. márc. 4. 16:39
 26/47 anonim ***** válasza:
17%

Én megértem a kérdezőt nekem se tetszene a szitu viszont nem tiltanám meg ők is el tudják dönteni

Nem tudjuk mi vezetett a váláshoz mert ha az ex volt a hibás mondjuk félre qrt akkor mondjuk a szülők helyében nem biztos hogy elmennék még ha az unokára kell vigyázni is

Viszont ha a kérdező volt a ludas

mondjuk verte vagy valami akkor ez esetben meg jó hogy nem az ő oldalán vannak (ha már vannak oldalak)

Szóval talán az első hozzászóló tapintott a lényegre

2024. márc. 4. 16:46
 27/47 anonim ***** válasza:
81%

Egy válás SOHA nem csak az egyik fél hibája, viszont nem háború, ahol oldalak vannak és ahol valakinek oldalt kell választania, pláne, ahol közös gyerek is van. A gyerek alapbeállítása, hogy szeretni akarja a szüleit. Ha így viselkedtek egymással, ahog a kérdező is viselkedik (még ha igaza is van, de valószínűleg teljesen nincs) az disszonanciát fog eredményezni és a gyereknek fogtok vele a legtöbbet ártani.

A szülők felnőtt emberek, még ha tényleg az “ingyen bébiszitternek mennek” sztori áll fennt azzal sincs semmi baj, egyrészt örülj, hogy egy idegen helyett a nagyszüleire bízza, másrészt, nyilvánvalóan a nagyszülők is örülnek neki, hogy az unokával lehetnek.

Kevesebb egó, több belátás!

2024. márc. 4. 16:55
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Ideje lenne felnőttként viselkedni..

Neked van bajod exeddel, nem a szüleidnek..

Rém gyerekes elvárni a mástól, hogy haragban legyen miattad.

2024. márc. 4. 17:01
 29/47 anonim ***** válasza:
94%
Te normális vagy? Mi az, hogy a szüleidnek “oldalra” (a te oldaladra) kellene állni? Vagy egyátalán bármelyik oldalra? Te vesztél össze az exedel, nem ők. Mindenki, akivel rosszban vagy, nekik is rosszban kell lenni? Komolyan, ez olyan ovis viselkedés!
2024. márc. 4. 17:01
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid valószínűleg a gyerekeid érdekeit veszik figyelembe, a "gyerekeid oldalára állnak", és ezt jól is teszik.
2024. márc. 4. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!