Mit tennél ha a szüleid el akarnának menni az exfeleséged esküvőjére?
Az a baj kedves kérdező, hogy úgy viselkedsz mint egy hisztis kis gyerek.
Ha gyereked is van, akik ott lesznek akkor evidens, hogy a nagyszülők is megjelennek.
Én nőké t elmentem az ex férjem esküvőjére mert meghívott. Pedig gyermekünk sem volt. A legjobb barátom a volt férjem, és örültem neki, hogy megtalálta a boldogságot.
Hasonlóképpen ő is eljött az én esküvőmre. Senkinek nem volt semmi kifogása.
Nőj fel.
Mondjuk, ha a nagyszülőket hívja, akkor már az apát (a kérdezőt) is elhívhatná. Ha már az unokák adják mindennek az apropóját.
De az is lehet, hogy ők ingyen bébiszitternek vannak odahívva, hogy a nő akadálytalanul bulizhasson.
Én megértem a kérdezőt nekem se tetszene a szitu viszont nem tiltanám meg ők is el tudják dönteni
Nem tudjuk mi vezetett a váláshoz mert ha az ex volt a hibás mondjuk félre qrt akkor mondjuk a szülők helyében nem biztos hogy elmennék még ha az unokára kell vigyázni is
Viszont ha a kérdező volt a ludas
mondjuk verte vagy valami akkor ez esetben meg jó hogy nem az ő oldalán vannak (ha már vannak oldalak)
Szóval talán az első hozzászóló tapintott a lényegre
Egy válás SOHA nem csak az egyik fél hibája, viszont nem háború, ahol oldalak vannak és ahol valakinek oldalt kell választania, pláne, ahol közös gyerek is van. A gyerek alapbeállítása, hogy szeretni akarja a szüleit. Ha így viselkedtek egymással, ahog a kérdező is viselkedik (még ha igaza is van, de valószínűleg teljesen nincs) az disszonanciát fog eredményezni és a gyereknek fogtok vele a legtöbbet ártani.
A szülők felnőtt emberek, még ha tényleg az “ingyen bébiszitternek mennek” sztori áll fennt azzal sincs semmi baj, egyrészt örülj, hogy egy idegen helyett a nagyszüleire bízza, másrészt, nyilvánvalóan a nagyszülők is örülnek neki, hogy az unokával lehetnek.
Kevesebb egó, több belátás!
Ideje lenne felnőttként viselkedni..
Neked van bajod exeddel, nem a szüleidnek..
Rém gyerekes elvárni a mástól, hogy haragban legyen miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!