Mit tennél ha a szüleid el akarnának menni az exfeleséged esküvőjére?
Magánügyük. Ha az én gyerekem így állna hozzá ahhoz, hogy én kivel tartok kapcsolatot, nem zavarna különösebben, ha utána nem allna velem szóba.
Az én esküvőmön ott volt a sogorom ex felesége és anyósa, illetve a sogorom jelenlegi barátnője. Ex sogorno heti vendég volt anyosomnal, amíg egy városban éltek. Attól, hogy a házasság nem működött, ők még szerették és tisztelték egymast
Szerintem az a gáz, hogy az exeddel foglalkozol. Nem Te vagy az esküvőre hivatalos, így ez téged nem érint. A szüleid felnőtt emberek, oda mennek ahova akarnak.
Felejtsd el az exed, és keress egy új kapcsolatot.
Olyan nincs, hoyg a "te oldalad" meg az "exfeleség oldala" - elváltatok, semmi közötök a továbbiakban egymáshoz, mindketten a saját életetek kellene, hogy éljétek.
Az, hogy az exed újra házasodik, nem "ellened szóló" cselekedet, hanem az ö élete.
A szüleid feltehetöen tudják, hogy normális nö, továbbra is jó ismerösökként tartják vele a kapcsolatot és teljesen természetes, hogy elmennek az esküvöjére, ha meghívta öket.
A probléma veled van, a te hozzáállásoddal, ezek szerint évek óta nem voltál képes felfogni, hogy már nem vagytok egy pár.
Mit gondolsz, mi az oka, hogy nem a te oldaladról állnak?
Egyáltalán mit jelent ez, hogy két oldal van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!