Helikopter szülőkkel mit lehet csinàlni?
Mindkét szülőm helikopter.
18 éves F vagyok, itthon lakok értelemszerűen, az elköltözés nem opció, mielőtt ez lenne a legelső javaslat.
Bármit csinálok itthon, valamelyik szülőm mindig azt nézi mit csinálok, ha megcsörren a telefonom és vége a beszédnek, azonnal beront valamelyik a szobába, hogy kivel beszéltem.
Faluban lakunk, ha elbicajozok a boltba bármiért, apám kint áll a kapunál és nezi mikor jövök, ha több idő telt el, mint amit ő gondol, akkor hol voltam, mert ennyi idő nincs egy vasárlás.
Hétvégén, ha elmegyek haveromhoz, anyám mindig kivárja mikor érek haza, de ez ejfél előtti időpont persze, de nem részegeskedés miatt megyek el amúgy sem.
Anyám, a fürdőszobába barmikor beront, tökmindegy hogy fürdök, vagy fogatmosok őt ez nem erdekli.
Suliból későbbi busszal hazaérni, mint ami egyből indul az órák után mindig kiabálás tárgya, mert lógok.
A héten egyszer éjszaka nagywc-ztem, mert hasmenésem volt, reggel anyám kerdezte, hogy beteg vagyok-e mert korán mentem wcre.
Tudom, hogy nehezen hihető, de ez így egy nálunk.
16-os, az ilyen szülőkkel SEMMIT nem lehet megbeszélni! szó szerint. Tök mindegy, mit mondasz, milyen hangsúllyal, csendesen, erélyesen, kiabálva, etc. legyintenek rá, és folytatják a hülyeségeiket.
Ők ilyenek, megváltozni nem fognak, nincs más opció, mint lelépni, akkor is, ha nehéz. Igen.
Vagy akkor nyelni még 3-4-8 éven át - akinek ez jó, egészségére.
Menekulni kell. Ez az egyetlen jarhato ut. Baromira nehez, de magad miatt meg kell lepni. En is ebben a cipoben voltam.
Ha jol esne errol a temarol beszelgetni, akkor nekem nyugodtan irhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!