A legtöbb szülő támogatja a felnőtt gyerekét?
Milyen semmit nem érő válaszokat? Azt kérdezted, hogy a legtöbb szülő támogatja a gyerekét?
Rengeteg választ kaptál, csak le tudsz vonni egy konzekvenciát, hogy melyik van nagyobb arányban.
Miért semmit nem érő válaszok? mert nem értünk veled egyet?
Figyelj, te vagy a lusta, meg is érdemled a sorsod, egyedül a te hibád és felelősséged hogy nem vitted semmire.
Akkor ezek szerimt már idősebb vagy. Egy orvosit tényleg nem lehet elvégezni munka mellett. De egy tanárit szerintem igen. Talán kivétel a fizika-kémia párosítás. Sajnálom, hogy le kellett adnod a fizetésedet.
Tanulni sosem késő, a levelezős diploma is pont annyit ér.
Hát azért itt is van favoritizmus. Pláne amikor van egynél több gyerek, és durván látni, hogy máshogy indulnak az életben pedig az alatt az 1-3év alatt ami van köztük, sok nem változik a család anyagi helyzete.
Tipikusan a legidősebbnél az az elvárás, hogy legyen minél előbb önnáló, tiniként dolgozzon, 18 felett költözzön el, mindegy hova oldja meg.
Aztán a kicsi, az meg 25 éves koráig babusgatva van, de még ha elköltözik is viszik neki a kaját, a tüzifát, az öt-tíz ezret itt ott.
Pont most beszélgettünk a párommal, hogy mi a fene lesz az öccsevél, ha a szülei már nincsenek.
A párom teljesen normális, független felnőtt. A 32 éves öccse még egy napot nem dolgozott, priusza van, és apu anyu gyártyja neki a mentségeket, hogy most éppen miért kell sajnálni.
Az első diplomámat levelezőn, munka mellett szereztem meg, közben esküvőt szerveztünk, költöztünk, friss házasok voltunk. Óvodapedagógus szakon végeztem mindenféle csúszás nélkül, bölcsiben dolgoztam.
A második diplomám (pénzügy és számvitel) a gyerekek óvodáskorában, szintén levelező tagozaton, munka mellett sikerült, ekkor sem csúsztam semmivel, egyetlen egyszer kellett egy pótvizsgát írnom.
Nincs lehetetlen, csak tenni kell az életedért és a céljaidért.
A szüleim sosem támogattak, még a gyerekekre sem vigyáztak soha, a férjemmel ketten oldunk meg mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!