A legtöbb szülő támogatja a felnőtt gyerekét?
Az én anyám máig támogat, pedig állok olyan jól anyagilag, hogy egy másik családtagomat meg én támogatom rendszeresen.
De anyukámnak fontos, hogy valamennyivel hozzájáruljon az én meg a tesóm jólétéhez. Ezt tapasztaltuk gyerekkorunkban és a suli befejezése után / egyetem alatt is.
Nem. Felneveli, aztán önállósodik a "gyerek". Azután a szülő segít, ha szükséges, de rendszeresen nem támogatja az egyébként egészséges felnőtt gyerekét. Ha dolgozol, miért vagy csöves?
Ha nem akarsz tanulni ne tanulj. Nem a szüleidnek kell erőfeszítést tenni, eltartani téged azért, hogy te tanulhass, hanem elsősorban neked. Ők legfeljebb segítettek volna ebben...
Attól függ, milyen a szülők anyagi helyzete. Nem mindenkinek van lehetősége támogatni a gyerekét.
Ezért is nem mindenki egyenlő esélyekkel indul. Van akinek lakást, kocsit vesznek a szülei, hogy támogassák az életben elindulását, van aki semmi támogatást nem kap, van akinek meg még haza is kell adnia, hogy támogatni tudja a szüleit, tehát ott a szülői jelenlét még el is vesz a költségvetésből. Tehát van aki hatalmas supportot kap, van aki meg semmit.
"én meg munka mellett nem fogok tanulni"
Akkor meg is érdemled hogy csöves legyél. :)
5
Az ilyen minek csinál akkor gyereket? Hogy az továbbvigye a nyomort? Nem értem, komolyan.
Ugye nem te vagy az, aki ezt írta a szüleiről???
"Ők analfabéta, sötét emberek. Azt hiszik 250 ezer Ft olyan sok"
Hát becsúszott biztos na! XD
Mindig a legszegényebb rétegek szaporodnak a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!