Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhitettem anyukámmal hogy ma...

Elhitettem anyukámmal hogy ma beteg vagyok ezért ma nem kelett mennem iskolába de kiderült h a matek tz-t nem ma írjuk meg hanem holnap! Mesèljem be megint anyunak h beteg vagyok holnap?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 09:22
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
78%
Juj, most aztán mi lesz? Egy gyerek ellógott egy dolgozatot. Úristen, micsoda eget rengető probléma.
2024. febr. 23. 20:33
 42/54 anonim ***** válasza:
66%

Önmagában a dolgozat ellógása már egy picit problémás. De ez csak az én erkölcsrendem szerint. Nagyobb baj, hogy a kérdező átvágta a saját anyját egy egyszerű matek tz miatt. Ha a jövőben is ezt fogja csinálni, szerintem nem lesz jó vége.

Remélem a kérdező, nem fog majd kiírni egy másik kérdést, hogy a gonosz matektanár póttémazárót (ami nehezebb volt mint a rendes TZ) íratott és az egyes lett!

2024. febr. 23. 21:19
 43/54 anonim ***** válasza:
44%
Mert mi lesz, ha füllent a gyerek? Komolyan, mintha valami karót nyelt komcsi tanácselnökök gyülekezőhelye lenne ez a kérdés.
2024. febr. 23. 22:31
 44/54 anonim ***** válasza:
60%

43!

Pont a tiéd a komcsi hozzáállás.

Lógjunk, a a többiek becsületesen úgyis termelnek, a fizu meg "jár".

2024. febr. 23. 22:58
 45/54 anonim ***** válasza:
18%

Jaj de rossz példa. :D Amikor valaki a munkahelyről lóg, mert "a többiek úgyis megcsinálják", akkor ezzel megkárosítja a kollégáit és a munkáltatóját is. Azáltal, hogy nem végzi el a feladatát, többlet terhet ró a többiekre.

Na most az, hogy valaki ellógja a dolgozatot nem látom be, hogy miféle hátrányt jelent a többi diák számára? Ettől majd nehezebb lesz nekik a teszt? Vagy nem tudnak annyira odafigyelni? Vagy pontosan miben hátráltatja a többieket?

Igen, iszonyat komcsi mentalitás, hogy egy gyerekcsínyt habzó szájjal a húszezerszeresére nagyítunk, mert "rendnek kell lenni". Szánalom, de tényleg.

2024. febr. 23. 23:11
 46/54 anonim ***** válasza:
0%
45: A hazudozás pártolása komcsi hozzáállás
2024. febr. 25. 14:09
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltam, hogy érdemben nem tudsz reagálni. :D
2024. febr. 25. 14:11
 48/54 anonim ***** válasza:
Nem zavar, hogy én valaki más vagyok?
2024. febr. 25. 14:59
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mivel nem válaszoltál érdemben.

Fröcsögtök inkább kifordult szemmel egy gyerekcsínyen. :D Viccesek vagytok.

2024. febr. 25. 15:02
 50/54 anonim ***** válasza:
25%

"nincs olyan ember, aki sose volt rossz"

Hidd el, attól hogy az emlékek megszépülnek, gyerekkorodban te is tettél olyat, amire most visszanézve hasonlóan reagálnál. Nem egy gyerek lóg el egy-egy napot, egy két dolgozatot, mégis sokból lesz tisztességes ember. Oké, a kérdező hibázott, de látszólag van benne kétség, és szerintem a 20-adik beszólás, és sértés után, felfogta, hogy nem jót csinált. Mostmár csak a vita megy, a kérdező már nincs is jelen, a válaszoknak, már semmi köze nincs a feltett kérdéshez.

Teljesen elkalandoztunk, mostár már csak a személyes sértegetések mennek a válaszolók között.

2024. febr. 25. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!