Elhitettem anyukámmal hogy ma beteg vagyok ezért ma nem kelett mennem iskolába de kiderült h a matek tz-t nem ma írjuk meg hanem holnap! Mesèljem be megint anyunak h beteg vagyok holnap?
Önmagában a dolgozat ellógása már egy picit problémás. De ez csak az én erkölcsrendem szerint. Nagyobb baj, hogy a kérdező átvágta a saját anyját egy egyszerű matek tz miatt. Ha a jövőben is ezt fogja csinálni, szerintem nem lesz jó vége.
Remélem a kérdező, nem fog majd kiírni egy másik kérdést, hogy a gonosz matektanár póttémazárót (ami nehezebb volt mint a rendes TZ) íratott és az egyes lett!
43!
Pont a tiéd a komcsi hozzáállás.
Lógjunk, a a többiek becsületesen úgyis termelnek, a fizu meg "jár".
Jaj de rossz példa. :D Amikor valaki a munkahelyről lóg, mert "a többiek úgyis megcsinálják", akkor ezzel megkárosítja a kollégáit és a munkáltatóját is. Azáltal, hogy nem végzi el a feladatát, többlet terhet ró a többiekre.
Na most az, hogy valaki ellógja a dolgozatot nem látom be, hogy miféle hátrányt jelent a többi diák számára? Ettől majd nehezebb lesz nekik a teszt? Vagy nem tudnak annyira odafigyelni? Vagy pontosan miben hátráltatja a többieket?
Igen, iszonyat komcsi mentalitás, hogy egy gyerekcsínyt habzó szájjal a húszezerszeresére nagyítunk, mert "rendnek kell lenni". Szánalom, de tényleg.
Nem, mivel nem válaszoltál érdemben.
Fröcsögtök inkább kifordult szemmel egy gyerekcsínyen. :D Viccesek vagytok.
"nincs olyan ember, aki sose volt rossz"
Hidd el, attól hogy az emlékek megszépülnek, gyerekkorodban te is tettél olyat, amire most visszanézve hasonlóan reagálnál. Nem egy gyerek lóg el egy-egy napot, egy két dolgozatot, mégis sokból lesz tisztességes ember. Oké, a kérdező hibázott, de látszólag van benne kétség, és szerintem a 20-adik beszólás, és sértés után, felfogta, hogy nem jót csinált. Mostmár csak a vita megy, a kérdező már nincs is jelen, a válaszoknak, már semmi köze nincs a feltett kérdéshez.
Teljesen elkalandoztunk, mostár már csak a személyes sértegetések mennek a válaszolók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!